Potrošačica 6/24

Napisala:Ana Smoljak

25/06/2024

Bilten Društva Potrošačica – godina IV – broj 34 – Vrbovsko – lipanj 2024.

Provodimo projekt Nove pogodnosti: koje su koristi za potrošače kojeg s 800,00 eura sufinancira Primorsko-goranska županija. Snimili smo materijale za informativno-edukativni video u Lukovdolu, Punatu, Krku, Fužinama, Delnicama i Brod Moravicama.

Provedbu projekta “Informiranje građana Gorskog Kotara o EU” završit ćemo javnom tribinom povodom obljetnice ulaska Republike Hrvatske u EU. U petak, 28. lipnja 2024. godine u 10 sati na Seoskom turizmu Krizmanić u Lukovdolu organiziramo besplatnu javnu tribinu za sve zainteresirane potrošačice i potrošače.

Znate li da još samo par dana možete ugovoriti dopušteno prekoračenje po tekućem računu? Mogu li blokirani potrošači ugovoriti dopušteno prekoračenje? Pročitajte u zadnjem blogu predsjednice Društva Potrošačica.

U sklopu projekta Potrošačka školica 2024. kojeg sufinancira Primorsko-goranska županija gostovali smo u emisiji Planet Ri na kanalu Ri. Potrošači su dobili odgovore na važne potrošačke teme. Što napraviti kad dostavljeni proizvod nije identičan naručenom proizvodu? Što kod se putem Interneta naruči proizvod koji nije serijske proizvodnje? Što je važno znati kada se kupuju kućanski proizvodi?

Bilten Društva Potrošačica izrađujemo zahvaljujući financijskoj podršci Primorsko-goranske županije.

Ukoliko želite primati bilten Društva Potrošačica, utoliko molimo da ispunite upitnik.

Možda će vas zanimati..

Upoznajmo nove EU zakone

Upoznajmo nove EU zakone

Kroz projekt "Upoznajmo svoja potrošačka prava" koji je sufinanciran kroz od Grada Vrbovskog sa 700,00 eura podižemo...