Potrošačica 1/24

Napisala:Ana Smoljak

25/01/2024

Bilten Društva Potrošačica – godina IV – broj 29 – Vrbovsko – siječanj 2024.

Surađujemo s Pravnom klinikom – Centrom za besplatnu primarnu pravnu pomoć Pravnog fakulteta u Rijeci. Besplatna pravna pomoć kroz Pravnu klinuku se pruža osobito u području zaštite temeljnih ljudskih prava, zabrane diskriminacije, radnog i socijalnog prava, građanskog i građanskog procesnog, ovršnog prava, upravnog i upravnog procesnog prava te obiteljskog prava.

Društvo Potrošačica se je u ponedjeljak 22. 1 . 2024. godine predstavilo studentima Ekonomskog fakulteta u Rijeci kao poslodavac za obavljanje stručne prakse. Na Danu stručnih praksi EFRI predstavili smo priliku za stručnu praksu na poziciji financijski referenti-ica, asistent-ica i suradnik/ca za komunikaciju.

U prvom ovogodišnjem blogu predjednica Društva Potrošačica, Ana Smoljak, univ.spec.oec. piše o kupnju putem Interneta. Ako nešto zvuči predobro da bi bilo istinito, vjerojatno nije istinito. Prije plaćanja provjerite jeste li razumijeli rizike kupnje putem Interneta. Internetsku kupnju obavljajte samo na web mjestima koja koriste pune sustave za provjeru autentičnosti (kao što je Verified by Visa / MasterCard sigurnosni kod).

Kako izraditi financijski plan? Nikad nije kasno za početak financijskog planiranja. Prije nego krenete u proces financijskog planiranja, važno je da znate procijeniti svoje trenutno financijsko stanje. Što je pravilo 50/30/20? Pogledajte u edukativnom video financijsko planiranje. Financijski posjetinik: Ne trošite novac na stvari koje ne trebate!

Bilten Društva Potrošačica izrađujemo zahvaljujući financijskoj podršci Primorsko-goranske županije.

Ukoliko želite primati bilten Društva Potrošačica, utoliko molimo da ispunite upitnik.

Možda će vas zanimati..

Dani otvorenih vrata udruga

Dani otvorenih vrata udruga

Društvo Potrošačica je u sklopu Dana otvorenih vrata udruga odražalo predavanje "Nepoštena poslovna praksa"....