NAJAVA: seminar Pametna sela – platforma za rekonstuiranje Gorskog Kotara

Napisala:Ana Smoljak

02/05/2024

Društvo Potrošačica s partnerima Lokalnom akcijskom grupom Gorski Kotar i Zadrugom za etično financiranje organizira seminar “Pametna sela – platforma za rekonstruiranje Gorskog Kotara” u petak 17. svibnja ove godine s početkom u 8 sati u Lukovdolu na Seoski turizam Krizmanić.

Od koncepta pametnih sela najviše će koristi će imati lokalno stanovništvo i poljoprivredni proizvođači. Ruralna područja Gorskog Kotara bogata su prirodnim ljepotama. Promocijom koncepta pametnih sela dobit će na atraktivnosti i modernoj infrastrukturi. 

Za vrijeme održavanja seminara snimit će se i montirati video spot koji će biti objavljen na youtube kanalu Društva Potrošačica. Obzirom na to da je broj sudionika seminara ograničen, ljubazno molimo da se prijavite do 14.05.2024. do 12 sati i rezervirate svoje mjesto. Sudjelovanje na seminaru je besplatno. Po završetku seminara osiguran je ručak za sudionike. Također je predviđeno vrijeme za umrežavanje i dogovaranje daljnje suradnje.

Aktivnost “Pametna sela – platforma za rekonstruiranje Gorskog Kotara” je podržana s financijskom podrškom Ministarstva Poljoprivrede u okviru poziva za podnošenje prijedloga aktivnosti Nacionalne mreže zajedničke poljoprivredne politike u 2023. godinu.

Možda će vas zanimati..

Potrošačka školica 2024.

Potrošačka školica 2024.

Projekt Potrošačka školica 2024. s 500,00 eura sufincira Primorsko-goranska županija. Hrvatska je već godinama na...