NAJAVA: webinar “Krizno komuniciranje”

Napisala:Ana Smoljak

10/03/2023

Pozivamo Vas na webinar „Krizno komuniciranje“ koji će se održati 20. ožujka 2023. godine putem platforme Zoom, od 10:00 do 11:30 sati. 

Sudionici webinara imat će priliku upoznati se s osnovnim obilježjima kriznih situacija i kako se na njih pripremiti. Bit će obrađeno i strateško planiranje prije krize, komuniciranje tijekom krize, aktivnosti koje se odvijaju nakon završetka krize i krizno komuniciranje u praksi.

Webinar je namijenjen svim organizacijama civilnog društva, a posebice humanitarnim organizacijama, udrugama za zaštitu potrošača i okoliša, kao i aktivnim građanima.

Prijave za webinar otvorene su do 17. ožujka u 12 sati, a prijaviti se možete putem prijavnog obrasca. Prijavljeni sudionici će dobiti poveznicu za pristup webinaru dan prije održavanja.

Webinar se provodi u sklopu projekta „Izgradnja kapaciteta za Zeleni europski plan po mjeri lokalne zajednice“ koji je započeo 16. veljače 2022. i traje 15 mjeseci. Ukupna vrijednost projekta je 442.494,47 kuna, a sufinancira se iz Europskog socijalnog fonda (u visini od 376.120,30 kuna) te iz Državnog proračuna, preko Ureda za udruge (u iznosu od 66.374,17 kuna).

Nositelj projekta je Centar za prevenciju otpada od hrane – CEPOH iz Zagreba, a partneri su Potrošačica – društvo za zaštitu potrošačica i potrošača Hrvatske iz Vrbovskog, Centar za edukaciju i informiranje potrošača iz Bilja i Hrvatski Crveni križ Gradsko društvo Crvenog križa Osijek. Suradnici su stručnjaci iz Hrvatske agencije za poljoprivredu i hranu (HAPIH) iz Osijeka.

Sadržaj poziva isključiva je odgovornost Centra za prevenciju otpada od hrane – CEPOH.

Možda će vas zanimati..

Nepoštena poslovna praksa

Nepoštena poslovna praksa

Prva od tri radionice po projektu Senzibilizacija mladih potrošača na rasporedu je u utorak 26. rujna ove godine. Tema...

Osmi bilten Društva Potrošačica

Osmi bilten Društva Potrošačica

U sklopu projekta Senzibilizacija mladih potrošača najesen ćemo provesti radionice. O kojim je radionicama riječ i...