Dvanaesti bilten Društva Potrošačica

Napisala:Ana Smoljak

21/12/2023

Dvanaesti broj biltena Društva Potrošačica distribuiran je prvi dan zime. U njemu Društvo Potrošačica svim pretplatnicima čestita Božić i želi uspješnu Novu 2024. godinu.

Predsjednica Društva Potrošačica se u zadnjem ovogodišnjem blogu zapitala treba li potrošač-ica platiti po uplatnici koju dobije uz pošiljku koju nije naručio/la ili se takva pošiljka smatra promidžbenim darom trgovca.

Društvo Potrošačica osnovno je s glavnim ciljem informiranja, educiranja i savjetovanja potrošačica i potrošača. Imamo svoje predstavnike u 17 savjetodavnih tijela za zaštitu potrošača. Tijekom ove godine Društvo Potrošačica provodilo je šest projekata. Do današnjeg dana završila je provedba pet projekata. Do kraja godine završit će i provedba projekta Bilten Društvo Potrošačica.

O aktivnostima Društva Potrošačica možete više pročitati u članku Aktivnosti Društva Potrošačica u 2023. ili možete pogledati informativni video na hrvatskom jeziku, ali i na engleskom jeziku.

Bilten Društva Potrošačica izrađujemo zahvaljujući financijskoj podršci Primorsko-goranske županije.

Možda će vas zanimati..

Zimsko sezonsko sniženje

Zimsko sezonsko sniženje

Zimsko sezonsko sniženje traje do 25. veljače 2024. godine. Popusti su u poslovnicama i Internet trgovini. U kupovini...

Potrošačica – nove aktivnosti

Potrošačica – nove aktivnosti

Društvo Potrošačica je prijavilo promidžbenu akitvnost - Informativno edukativni video - "Korelacija potrošača i...