U suradnji s riječkim Ekonomskim fakultetom studentima omogućeno obavljanje stručne prakse

Napisala:Ana Smoljak

11/03/2022

Udruga Potrošačica – društvo za zaštitu potrošačica i potrošača Hrvatske u suradnji s Ekonomskim fakultetom Sveučilišta u Rijeci u ljetnom semestru akademske godine 2021./2022. omogućit će zainteresiranim studentima obavljanje stručne prakse, a riječ je o jednom otvorenom mjestu za praksu.

Mjesto za realizaciju stručne prakse je: Asistent-ica u okviru kojeg je predviđeno asistiranje pri provedbi projekata financiranih iz javnih izvora, ispomoć pri organizaciji konferencija, radionica, okruglih stola i sličnih događaja te izrada nacrta polugodišnjeg izvješća o radu.

Zainteresirani studenti kroz Portal za stručne prakse https://strucnapraksa.efri.hr/hr/login imaju mogućnost rezervacije otvorenih mjesta za praksu, a propisani rok za ažuriranje profila i realizaciju inicijalnih rezervacija do 14. ožujka 2022. godine.

Društvo Potrošačica će dospjele prijave i životopise studenta zainteresiranih za obavljanje prakse pregledati do 18. ožujka 2022.godine, odgovoriti na upite/rezervacije, eventualno organizirati selekcijske intervjue i slično.

Rok za završetak stručne prakse i polaganje kolegija za studente koji su upisali Stručnu praksu je 31.8.2022. godine. Za sva ostala pitanja moguće se obratiti na adresu asmoljak@potrosacica.hr ili kontakt 091 578 8250.

Možda će vas zanimati..

Izdali smo novi newsletter

Izdali smo novi newsletter

Aktivnost izrade newslettera financijski podržava Primorsko – goranska županija. Kako se 9. svibnja obilježava Dan...

Najava: Izlazi novi newsletter

Najava: Izlazi novi newsletter

Aktivnost izrade newslettera financijski podržava Primorsko – goranska županija.  S obzirom na to da se 9. 5....