U suradnji s riječkim Ekonomskim fakultetom studentima omogućeno obavljanje stručne prakse

Napisala:Ana Smoljak

11/03/2022

Udruga Potrošačica – društvo za zaštitu potrošačica i potrošača Hrvatske u suradnji s Ekonomskim fakultetom Sveučilišta u Rijeci u ljetnom semestru akademske godine 2021./2022. omogućit će zainteresiranim studentima obavljanje stručne prakse. Riječ je o jednom otvorenom mjestu za praksu.

Mjesto za realizaciju stručne prakse je: Asistent-ica. U okviru stručne prakse predviđeno je asistiranje pri provedbi projekata financiranih iz javnih izvora, ispomoć pri organizaciji konferencija, radionica, okruglih stola i sličnih događaja te izrada nacrta polugodišnjeg izvješća o radu.

Zainteresirani studenti kroz Portal za stručne prakse https://strucnapraksa.efri.hr/hr/login imaju mogućnost rezervacije otvorenih mjesta za praksu. Propisani rok za ažuriranje profila i realizaciju inicijalnih rezervacija do 14. ožujka 2022. godine.

Društvo Potrošačica će dospjele prijave i životopise studenta zainteresiranih za obavljanje prakse pregledati do 18. ožujka 2022.godine. Na sve upite/rezervacije će odgovoriti. Po potrebi organizirati selekcijske intervjue i slično.

Rok za završetak stručne prakse i polaganje kolegija za studente koji su upisali Stručnu praksu je 31.8.2022. godine. Za sva ostala pitanja moguće se obratiti na adresu asmoljak@potrosacica.hr ili kontakt 091 578 8250.

Možda će vas zanimati..

Dani otvorenih vrata udruga

Dani otvorenih vrata udruga

Društvo Potrošačica je u sklopu Dana otvorenih vrata udruga odražalo predavanje "Nepoštena poslovna praksa"....