Spremni za prava potrošača

Napisala:Ana Smoljak

10/11/2023

Predsjednica Društva Potrošačica, Ana Smoljak, univ.spec.oec. završila je trening za lokalne trenere Consumer Law Ready. Stjecanjem europski prepoznatog certifikata – Consumer Law Ready ovlašteni je nacionalni trener poduzetnika koji se žele educirati o pravima potrošača.

Za zainteresirane poduzetnike Društvo Potrošačica organizirat će edukaciju. Poludnevna edukacija osmišljena je za izgradnju vještina i znanja o ključnom zakonodavstvu i razvoju u vezi s potrošačkim pravom u Europskoj uniji i njegovoj primjeni u Hrvatskoj. Edukacija je koncipirana kao čitav niz zakonskog okvira iz područja zaštite potrošača s mnoštvom praktičnih primjera.

Edukacija će pružiti dubinsko razumijevanje ključnih tema i pitanja koja se pojavljuju u okviru općih pravila za zaštitu potrošača. Namijenjena je poduzetnicima jer će se na brz i jednostavan način upoznati s najnovijim hrvatskim i europskim propisima o pravima potrošača.

Želite li da za Vas organiziramo edukaciju “Spremi za prava potrošača”, javite nam se putem elektroničke pošte: potrosacica@potrosacica.hr nakon čega šaljemo ponudu.

Možda će vas zanimati..

Dani otvorenih vrata udruga

Dani otvorenih vrata udruga

Društvo Potrošačica je u sklopu Dana otvorenih vrata udruga odražalo predavanje "Nepoštena poslovna praksa"....