Provedena radionica Volonterski menadžment

Napisala:Ana Smoljak

07/03/2022

U petak 04. ožujka ove godine u organizaciji DKolektiv – organizacije za društveni razvoj provedena je radionica Volonterski menadžment. Radionica je održana u sklopu projekta Izgradnja kapaciteta za provedbu prioritetne politike EU, zaštite potrošača, u Hrvatskoj UP.04.2.1.11.0035

Na radionici se je dvanaest sudionika upoznalo sa zakonskim uređenjem volonterstva u Republici Hrvatskoj, ali i pravima i obavezama volontera i organizatora volontiranja.

U drugom dijelu radionice sudionici su se upoznali s koracima ciklusa menadžmenta i volonterskog programa.

Iduća radionica na temu Obvezni odnosi djelovanja u OCD održat će se online u petak 25. ožujka 2022. godine s početkom u 10:00. Prijave za sudjelovanje na besplatnoj radionici vrše se putem prijavnog obrasca.

Ukupna vrijednost projekta Izgradnja kapaciteta za provedbu prioritetne politike EU, zaštite potrošača, u Hrvatskoj iznosi 490.831,40 HRK. U potpunosti ga financira Europska unija kroz Europski socijalni fond i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Projekt provodi Društvo Potrošačica s partnerima Udrugom za pravnu pomoć i Centrom za edukaciju i informiranje potrošača.

Sadržaj teksta isključiva je odgovornost Društva Potrošačica. 

Više informacija o EU projektima možete pronaći na stanici www.strukurnifondovi.hr 

Možda će vas zanimati..

Zimsko sezonsko sniženje

Zimsko sezonsko sniženje

Zimsko sezonsko sniženje traje do 25. veljače 2024. godine. Popusti su u poslovnicama i Internet trgovini. U kupovini...

Potrošačica – nove aktivnosti

Potrošačica – nove aktivnosti

Društvo Potrošačica je prijavilo promidžbenu akitvnost - Informativno edukativni video - "Korelacija potrošača i...