Provedena radionica Volonterski menadžment

Napisala:Ana Smoljak

07/03/2022

U petak 04. ožujka ove godine u organizaciji DKolektiv – organizacije za društveni razvoj provedena je radionica Volonterski menadžment. Radionica je održana u sklopu projekta Izgradnja kapaciteta za provedbu prioritetne politike EU, zaštite potrošača, u Hrvatskoj UP.04.2.1.11.0035

Na radionici se je dvanaest sudionika upoznalo sa zakonskim uređenjem volonterstva u Republici Hrvatskoj, ali i pravima i obavezama volontera i organizatora volontiranja.

U drugom dijelu radionice sudionici su se upoznali s koracima ciklusa menadžmenta i volonterskog programa.

Iduća radionica na temu Obvezni odnosi djelovanja u OCD održat će se online u petak 25. ožujka 2022. godine s početkom u 10:00. Prijave za sudjelovanje na besplatnoj radionici vrše se putem prijavnog obrasca.

Ukupna vrijednost projekta Izgradnja kapaciteta za provedbu prioritetne politike EU, zaštite potrošača, u Hrvatskoj iznosi 490.831,40 HRK. U potpunosti ga financira Europska unija kroz Europski socijalni fond i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Projekt provodi Društvo Potrošačica s partnerima Udrugom za pravnu pomoć i Centrom za edukaciju i informiranje potrošača.

Sadržaj teksta isključiva je odgovornost Društva Potrošačica. 

Više informacija o EU projektima možete pronaći na stanici www.strukurnifondovi.hr 

Možda će vas zanimati..

Upoznajmo nove EU zakone

Upoznajmo nove EU zakone

Kroz projekt "Upoznajmo svoja potrošačka prava" koji je sufinanciran kroz od Grada Vrbovskog sa 700,00 eura podižemo...