NAJAVA: Konferencija Svjetski dan zaštite prava potrošača

Napisala:Ana Smoljak

03/03/2022

Svake se godine Svjetski dan prava potrošača obilježava 15. ožujka. Stoga ćemo 15. ožujka 2022. godine u Domu kulture Vrbovsko s počekom u 10 sati provesti konferenciju „Svjetski dan zaštite prava potrošača“.

Na konferenciji sudjelovat će Ivana Tojčić i Anita Budimir iz Hrvatske regulatorne agencije za mrežne djelatnosti, Danijela Marković Krstić iz Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja, Igor Vujović iz Unije potrošača Hrvatske, Ana Knežević iz Hrvatske udruge za zaštitu potrošača, Zlatko Polišanski iz Međimurskog potrošača te Ana Smoljak i Dinko Đurić iz udruge Potrošačica – društvo za zaštitu potrošačica i potrošača Hrvatske. Konferencijom će modelirati Marija Perušić.

Putem konferencije potrošači će se educirati i informirati o niz aktualnih tema: potrošač u svijetu elektroničkih komunikacija, pravedne digitalne financijske usluge, uvođenje eura u Hrvatskoj, radu Europskog potrošačkog centra u Hrvatskoj u pandemiji, zaštiti potrošača u Hrvatskoj i niz drugih tema.

Za sve sudionike koji se prijave putem prijavnog obrasca do 13. ožujka osiguran je ručak.

Konferenciju financiraju Primorsko-goranska županija i Grad Vrbovsko. Grad Vrbovsko je osigurao prostor za održavanje konferencije.

Možda će vas zanimati..