Potrošačica 2024.

Naziv projekta: Potrošačica 2024.

Poziv: Javni poziv za sufinanciranje programa i projekata u području branitelja i stradalnika, demokratske političke kulture, duhovnosti, hobističke djelatnosti, ljudskih prava, međunarodne suradnje, zaštite okoliša i prirode, te civilne zaštite u 2024. godini

Trajanje projekta: 01. siječnja – 31. prosinca 2024. 

Broj ugovora: Klasa: 230-02/24-18/24; Urbroj: 2170-01-03/4-24-3.

Ukupna vrijednost projekta: 2.981,60 eura

Odobren iznos podrške od strane Primorsko-goranske županije: 800,00 eura

Nositelj: Društvo Potrošačica

Područje provedbe projekta: Republika Hrvatska

Prioritetno programsko područje: Zaštita ljudskih prava: zaštita prava potrošača

Cilj projekta:

Osigurati visoku razinu informiranosti potrošačica i potrošača.

Opis projekta:

Projektom „Potrošačica 2024.“ provodit će se informiranje i izobrazba potrošačica i potrošača. Cilj projekta planira se ostvariti kroz specifični cilj projekta. Specifični cilj projekta je: tijekom dvanaest mjeseci provedbe projekta izraditi i distribuirati 12 brojeva biltena Društva Potrošačica. U svakom biltenu bit će barem četiri vijesti. Jedna od njih će biti poveznica na blog predsjednice Društva Potrošačica putem kojeg educira i informira potrošače o relevantnim potrošačkim temama. Putem biltena potrošačice i potrošači informirat će se i o aktivnostima po projektima Prijavitelja koji će biti u provedbi tijekom ove godine. I na kraju, dobit će informaciju o edukativnom i/ili informativnom video uratku objavljenom na YouTube kanalu Društva Potrošačica.

Ciljane skupine:

Ciljana skupina su potrošačice i potrošače svih životnih dobi iz područja cijele Republike Hrvatske koji su prijavljeni ili se tijekom ove godine prijave za primanje besplatnog biltena Društva Potrošačica.

Ovaj sadržaj omogućen je financijskom podrškom Primorsko-goranske županije. Sadržaj na portalu isključiva je odgovornost udruge Potrošačica i ne odražava nužno stavove Primorsko-goranske županije.

Možda će vas zanimati..