Panel diskusija Jesu li potrošači regulatori tržišta?

Napisala:Ana Smoljak

03/06/2021

Organiziramo panel diskusiju Jesu li potrošači regulatori tržišta? na kojoj ćemo se zapitati jesu li potrošači regulatori tržišta s obzirom na to da potrošači svojim odlukama o kupnji mogu kupnju pretvoriti kupnju u jako važno društveno djelovanje.

Pozivamo sve zainteresirane na panel diskusiju „Jesu li potrošači regulatori tržišta?“ koja će se održati u Domu hrvatskih branitelja, Vozišće 3, Viškovo, u utorak, 8. lipnja ove godine, s početkom u 10 sati. Na panel diskusiji uz nas, sudjelovat će Marina Novaković-Matanić, predsjednica udruge “KORANA” – udruge za zaštitu potrošača Grada Karlovca, Andro Marčev i Gordana Kulišić, predstavnici Hrvatske regulatorne agencije za mrežne djelatnosti i vijećnik Grada Karlovca Dimitrije Birač.

Panel diskusiju „Jesu li potrošači regulatori tržišta?“ sufinanciraju Primorsko-goranska županija i Općina Viškovo koja je osigurala i prostor za njeno održavanje.

Projekt „Jesu li potrošači regulatori tržišta” je podržan s 3.000 kuna financijske podrške Primorsko-goranske županije u okviru javnog poziva za dodjelu sredstava putem pokroviteljstva, financiranja manifestacija i drugih događanja koje se provode od 01.01. – 30.06.2021. godine i od općeg su značaja za Primorsko-goransku županiju. Ovaj sadržaj omogućen je financijskom podrškom Primorsko-goranske županije i Općine Viškovo. Sadržaj na portalu isključiva je odgovornost udruge Potrošačica – društvo za zaštitu potrošačica i potrošača Hrvatske i ne odražava nužno stavove Primorsko-goranske županije i Općine Viškovo.

Možda će vas zanimati..

Predstavnička tužba

Predstavnička tužba

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja donijelo je Odluku o odabiru udruga i drugih pravnih oblika udruživanja...