Panel diskusija Jesu li potrošači regulatori tržišta?

Napisala:Ana Smoljak

03/06/2021

Organiziramo panel diskusiju Jesu li potrošači regulatori tržišta? na kojoj ćemo se zapitati jesu li potrošači regulatori tržišta s obzirom na to da potrošači svojim odlukama o kupnji mogu kupnju pretvoriti kupnju u jako važno društveno djelovanje.

Pozivamo sve zainteresirane na panel diskusiju „Jesu li potrošači regulatori tržišta?“ koja će se održati u Domu hrvatskih branitelja, Vozišće 3, Viškovo, u utorak, 8. lipnja ove godine, s početkom u 10 sati. Na panel diskusiji uz nas, sudjelovat će Marina Novaković-Matanić, predsjednica udruge “KORANA” – udruge za zaštitu potrošača Grada Karlovca, Andro Marčev i Gordana Kulišić, predstavnici Hrvatske regulatorne agencije za mrežne djelatnosti i vijećnik Grada Karlovca Dimitrije Birač.

Panel diskusiju „Jesu li potrošači regulatori tržišta?“ sufinanciraju Primorsko-goranska županija i Općina Viškovo koja je osigurala i prostor za njeno održavanje.

Projekt „Jesu li potrošači regulatori tržišta” je podržan s 3.000 kuna financijske podrške Primorsko-goranske županije u okviru javnog poziva za dodjelu sredstava putem pokroviteljstva, financiranja manifestacija i drugih događanja koje se provode od 01.01. – 30.06.2021. godine i od općeg su značaja za Primorsko-goransku županiju. Ovaj sadržaj omogućen je financijskom podrškom Primorsko-goranske županije i Općine Viškovo. Sadržaj na portalu isključiva je odgovornost udruge Potrošačica – društvo za zaštitu potrošačica i potrošača Hrvatske i ne odražava nužno stavove Primorsko-goranske županije i Općine Viškovo.

Možda će vas zanimati..

Upoznajmo nove EU zakone

Upoznajmo nove EU zakone

Kroz projekt "Upoznajmo svoja potrošačka prava" koji je sufinanciran kroz od Grada Vrbovskog sa 700,00 eura podižemo...