Pametno sa svojim novcem

Napisala:Ana Smoljak

10/10/2023

Druga od tri radionice po projektu Senzibilizacija mladih potrošača na rasporedu je u utorak 24. listopada ove godine. Tema druge radionice je pametno sa svojim novcem. Svrha ove radionice je educirati mlade osobe o planiranju osobne solventnosti i važnosti izrade financijskog plana.

Sve naše financijske odluke i aktivnosti imaju utjecaj na naše financijsko zdravlje u sadašnjosti i budućnosti. Prije bilo kakva zaduživanja, svatko mora procijeniti na koji dio osobnog dohotka mjesečno može računati te prema tome odrediti koliko će maksimalno svaki mjesec moći otplaćivati. Planiranje je početak i kraj svakog financijskog uspjeha te uvijek morate imati rezervni plan što ako…

Što je pravilo 50/30/20? Kako započeti proces financijskog planiranja? učenici će saznati na radionici pametno sa svojim novcem.

U okviru projekta Senzibilizacija mladih potrošača provest će se tri edukativno-informativne radionice za mlade potrošače. Sve tri edukativno-informativne radionice provest će se u suradnji s Gradom Krkom i Srednjom školom Hrvatski kralj Zvonimir. Projekt sufinancira Grad Krk s EUR 1.473,00.

Možda će vas zanimati..

Potrošačka školica 2024.

Potrošačka školica 2024.

Projekt Potrošačka školica 2024. s 500,00 eura sufincira Primorsko-goranska županija. Hrvatska je već godinama na...