Online webinar Osnove financijske pismenosti

Napisala:Ana Smoljak

03/11/2020

Udruga Potrošačica – društvo za zaštitu potrošačica i potrošača Hrvatske provodi projekt “Osnove financijske pismenosti”. Webinar na kojem će se potrošačice i potrošači upoznati s financijskim uslugama održat će se 11. studenog 2020. s početkom u 18 sati putem Zoom Cloud meeting platforme.

Potrošačice i potrošači za besplatno sudjelovanje na online webinaru „Osnove financijske pismenosti“ trebaju se prijaviti putem prijavnog obrasca: https://forms.gle/RVSH7gsPYcYSpS817

Cilj projekta Osnove financijske pismenosti je educirati potrošačice i potrošači da sve naše financijske odluke i aktivnosti imaju utjecaja na naše financijsko zdravlje u sadašnjosti, ali i budućnosti odnosno educirati ih o važnosti planiranja financijske budućnost temeljem donošenja financijskih odluka i aktivnosti koje će utjecati na financijsko zdravlje potrošač(ic)a.

Primorsko-goranska županija financira projekt “Osnove financijske pismenosti” s HRK 3.000,00 kroz Javni poziv za sufinanciranje programa i projekata u području branitelja i stradalnika, demokratske političke kulture, duhovnosti, hobističke djelatnosti, ljudskih prava, međunarodne suradnje, zaštite okoliša im prirode, te civilne zaštite.

Možda će vas zanimati..

Peti bilten Društva Potrošačica

Peti bilten Društva Potrošačica

U petom biltenu Društva Potrošačica pročitajte o suradnji s Ekonomskim fakultetom u Rijeci, projektu Potrošačkim...