Online webinar Osnove financijske pismenosti

Napisala:Ana Smoljak

03/11/2020

Udruga Potrošačica – društvo za zaštitu potrošačica i potrošača Hrvatske provodi projekt “Osnove financijske pismenosti”. Webinar na kojem će se potrošačice i potrošači upoznati s financijskim uslugama održat će se 11. studenog 2020. s početkom u 18 sati putem Zoom Cloud meeting platforme.

Potrošačice i potrošači za besplatno sudjelovanje na online webinaru „Osnove financijske pismenosti“ trebaju se prijaviti putem prijavnog obrasca: https://forms.gle/RVSH7gsPYcYSpS817

Cilj projekta Osnove financijske pismenosti je educirati potrošačice i potrošači da sve naše financijske odluke i aktivnosti imaju utjecaja na naše financijsko zdravlje u sadašnjosti, ali i budućnosti odnosno educirati ih o važnosti planiranja financijske budućnost temeljem donošenja financijskih odluka i aktivnosti koje će utjecati na financijsko zdravlje potrošač(ic)a.

Primorsko-goranska županija financira projekt “Osnove financijske pismenosti” s HRK 3.000,00 kroz Javni poziv za sufinanciranje programa i projekata u području branitelja i stradalnika, demokratske političke kulture, duhovnosti, hobističke djelatnosti, ljudskih prava, međunarodne suradnje, zaštite okoliša im prirode, te civilne zaštite.

Možda će vas zanimati..

Volontirajte na ESF projektu

Volontirajte na ESF projektu

Udruga Potrošačica – društvo za zaštitu potrošačica i potrošača Hrvatske s partnerima Udrugom za pravnu pomoć i...

Operativno djelovanje OCD

Operativno djelovanje OCD

U ponedjeljak 29. studenog 2021. godine provedena je prva od jedanaest radionica namijenjenih jačanju kapaciteta...

Izgradnja potrošačke mreže

Izgradnja potrošačke mreže

Opći cilj projekta Izgradnja kapaciteta za provedbu prioritetne politike EU, zaštite potrošača, u Hrvatskoj...