Održana tribina u Labinu

Napisala:Ana Smoljak

30/11/2019

Prvotni plan je bio da se tribina Prezentacija novih pogodnosti za potrošače Istarske županije održi 30. studenog 2019. godine s početkom u 10 sati u Srednjoj školi Mate Blažine, Rudarska ulica 4. Međutim, zbog štrajka u prosvjeti u petak smo obaviješteni da tribinu ne možemo održati u Srednjoj školi Mate Blažine. Stoga smo ju održale u subotu 30. studenog 2019. u prostoru Udruge Alfa Albona, Kalić 2, Labin te ovim putem zahvaljujemo vodstvu Udruge Alfa Albona što su nam izišli ususret i tamo omogućili informiranje i educiranje potrošača u njihovim potrošačkim pravima.

Na tribini Prezentacija novih pogodnosti za potrošače Istarske županije potrošačice su educirane o mogućnosti upisa svojih telefonskih brojeva u registar NE ZOVI kako bi se zaštitile od agresivnih trgovaca.  Također su educirane kada se poslovna praksa smatra nepoštenom i što sve spada pod nepoštenu poslovnu praksu.

Projekt Prezentacija novih pogodnosti za potrošače Istarske županije s HRK 2.536,85 sufinancira Istarska županija, Upravni odjel za obrazovanje, sport i tehničku kulturu.

Možda će vas zanimati..

Peti bilten Društva Potrošačica

Peti bilten Društva Potrošačica

U petom biltenu Društva Potrošačica pročitajte o suradnji s Ekonomskim fakultetom u Rijeci, projektu Potrošačkim...