Održana Konferencija New deal za potrošače

Napisala:Ana Smoljak

29/11/2019

Naša je Udruga “Potrošačica“ – društvo za zaštitu potrošačica Hrvatske po postanku mlada i nove, ove godine obilježila je prvu obljetnicu osnutka. Potrošačica osnovana je s ciljem informiranja, educiranja i savjetovanja potrošačica Hrvatske te je vrlo uspješno započelo provoditi projekte vezane uz ostvarivanje cilja svog osnutka. Naime, ove godine provodimo čak šest projekta: od čega pet kao nositelji projekta i jedan kao partner na projektu.

Primorsko-goranska županija s HRK 3.000,00 i Općina Viškovo s HRK 3.000,00 nam sufinanciraju projekt Konferencija New Deal za potrošače. To je konferencija o novim pogodnostima za potrošače koja su definirana EU regulativnom koja je održana u Domu hrvatskih branitelja na Viškovu. 

Na konferenciji u Viškovu sudjelovali su pročelnik Ureda primorsko-goranske županije Goran Petrc, načelnica Općine Viškovo Sanja Udović sa zamjenicima Snježanom Podobnik i Denisom Mladenićem. Voditeljica Europskog potrošačkog centra u Republici Hrvatskoj Danijela Marković Krstić, iz Hrvatske regulatorne agencije za mrežne djelatnosti Božidar Ister i Gordana Kulišić, direktorica za financije i resurse Razvoje organizacije zaštite potrošača Sanja Keretić, zamjenik predsjednika Mreže potrošača Hrvatske Radovan Preložnjak, tajnik Društva Vukanovčar Željko Tomašić i iz Društva Potrošačica sudjelovale su predsjednica Ana Smoljak i zamjenica Marija Perušić.

Društvo Potrošačica posebno zahvaljuje volonterima: Martini Matić, Nikolini Pešut, Karli Gavrić i Dubravku Šindiji bez kojih se konferencija ne bi mogla održati.

Možda će vas zanimati..