Održana Konferencija New deal za potrošače

Napisala:Ana Smoljak

29/11/2019

Naša je Udruga “Potrošačica“ – društvo za zaštitu potrošačica Hrvatske po postanku mlada i nove, ove godine obilježila je prvu obljetnicu osnutka. Potrošačica osnovana je s ciljem informiranja, educiranja i savjetovanja potrošačica Hrvatske te je vrlo uspješno započelo provoditi projekte vezane uz ostvarivanje cilja svog osnutka. Naime, ove godine provodimo čak šest projekta: od čega pet kao nositelji projekta i jedan kao partner na projektu.

Primorsko-goranska županija s HRK 3.000,00 i Općina Viškovo s HRK 3.000,00 nam sufinanciraju projekt Konferencija New Deal za potrošače. To je konferencija o novim pogodnostima za potrošače koja su definirana EU regulativnom koja je održana u Domu hrvatskih branitelja na Viškovu. 

Na konferenciji u Viškovu sudjelovali su pročelnik Ureda primorsko-goranske županije Goran Petrc, načelnica Općine Viškovo Sanja Udović sa zamjenicima Snježanom Podobnik i Denisom Mladenićem. Voditeljica Europskog potrošačkog centra u Republici Hrvatskoj Danijela Marković Krstić, iz Hrvatske regulatorne agencije za mrežne djelatnosti Božidar Ister i Gordana Kulišić, direktorica za financije i resurse Razvoje organizacije zaštite potrošača Sanja Keretić, zamjenik predsjednika Mreže potrošača Hrvatske Radovan Preložnjak, tajnik Društva Vukanovčar Željko Tomašić i iz Društva Potrošačica sudjelovale su predsjednica Ana Smoljak i zamjenica Marija Perušić.

Društvo Potrošačica posebno zahvaljuje volonterima: Martini Matić, Nikolini Pešut, Karli Gavrić i Dubravku Šindiji bez kojih se konferencija ne bi mogla održati.

Možda će vas zanimati..

Bolesti probavnog sustava

Bolesti probavnog sustava

Bolesti probavnoga sustava zauzimaju četvrto mjesto među najčešćim uzrocima smrti. Stoga su važan javnozdravstveni...

Uloga revizije u poslovanju OCD

Uloga revizije u poslovanju OCD

Danas, 29. lipnja proveli smo desetu po redu od jedanaest radionica namijenjenih jačanju kapaciteta udruga. Radionice...