Najava: Šesta radionica po projektu Potrošačka školica

Napisala:Ana Smoljak

02/12/2019

U subotu 07.12.2019. godine u 10 sati u Demokratskom rasadniku Pučkog otvorenog učilišta u Duga Resi održat će Šesta informativno-edukativnu radionicu po projektu “Potrošačka školica”. Tema radionice su: Ravnopravnost potrošača i direktni marketing trgovca.

Udruga “MREŽNICA” će na radionici objasniti što podrazumijeva geografska ravnopravnost potrošača, dobna ravnopravnost potrošača i ravnopravnost potrošača i trgovca na tržištu. Dok će Društvo Potrošačica naglasak staviti na spolnoj ravnopravnosti potrošača. Na Šestoj informativno-edukativnoj radionici saznat ćete i što podrazumijeva direktni marketing trgovca.

Nositelj projekta “Potrošačka školica” je Udruga “Mrežnica”, a Društvo Potrošačica je partner na projektu. Projekt “Potrošačka školica” traje 12 mjeseci. Dodijeljena mu je financijska podrška Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta u iznosu od 47.704,55 kuna.

Možda će vas zanimati..

Nepoštena poslovna praksa

Nepoštena poslovna praksa

Prva od tri radionice po projektu Senzibilizacija mladih potrošača na rasporedu je u utorak 26. rujna ove godine. Tema...

Osmi bilten Društva Potrošačica

Osmi bilten Društva Potrošačica

U sklopu projekta Senzibilizacija mladih potrošača najesen ćemo provesti radionice. O kojim je radionicama riječ i...