Novosti u radu Društva Potrošačica

Napisala:Ana Smoljak

06/05/2021

U sklopu aktivnosti informiranja i educiranja potrošača, Društvo Potrošačica planira tijekom ove godine distribuciju serije od pet newslettera s ciljem povećanja znanja i svijest potrošača o pravima potrošača.

Prvi newsletter smo izdali 07. travnja ove godine. Tad smo se osvrnuli na Svjetski dan prava potrošača.

Idući tjedan izdat ćemo drugi newsletter. U njemu će naglasak biti na spolnoj ravnopravnosti potrošača i EU regulativi. Nadalje, predstavit ćemo rezultate istraživanja vezano uz povjerenstva i savjetodavna tijela za zaštitu potrošača. Istraživanje smo proveli u Primorsko-goranskoj županiji.

Pozivamo sve potrošačice i potrošače da se putem mrežne stranice potrosacica.hr pretplate na newsletter kako bi na jednostavan i sažet način bili upoznati sa svim aktivnostima Društva Potrošačica.

Planirani raspored objave newslettera je sljedeći:

  • travanj 2021.
  • svibanj 2021
  • srpanj 2021
  • rujan 2021
  • studeni 2021

Projekt „Pokretanja newslettera Društva Potrošačica“ financijski podržava Primorsko-goranska županija kroz Javni poziva za sufinanciranje programa i projekata u području branitelja i stradalnika, demokratske političke kulture, duhovnosti, hobističke djelatnosti, ljudskih prava, međunarodne suradnje, zaštite okoliša i prirode, te civilne zaštite u 2021. godini.

Možda će vas zanimati..

Dani otvorenih vrata udruga

Dani otvorenih vrata udruga

Društvo Potrošačica je u sklopu Dana otvorenih vrata udruga odražalo predavanje "Nepoštena poslovna praksa"....