Javna tribina “Nepoštena poslovna praksa”

Naziv projekta:  Nepoštena poslovna praksa

Poziv: Javni poziv za dodjelu sredstava putem pokroviteljstva, financiranja manifestacija i drugih događanja koje se provode od 01.07. – 31.12.2021. godine i od općeg su značaja za Primorsko-goransku županiju

Trajanje projekta: 01. rujna – 31. listopada 2021. 

Broj ugovora: Klasa: 230-02/21-18/394; Urbroj: 2170/1-01-03/4-21-3

Ukupna vrijednost projekta: 3.000,00 kuna

Odobren iznos podrške: 3.000,00 kuna

Nositelj: Potrošačica – društvo za zaštitu potrošačica i potrošača Hrvatske

Područje provedbe projekta: Grad Čabar

Prioritetno programsko područje: Zaštita ljudskih prava: zaštita prava potrošača

Cilj projekta:

Organiziranje javne tribine „Nepoštena poslovna praksa“ na kojoj će informirati i educirati potrošače o radnjama trgovaca koje se sukladno Zakonu  o zaštiti potrošača smatraju nepoštenom poslovnom praksom

Opis projekta:

U sklopu projekta Nepoštena poslovna praksa održat će se javna tribina na kojoj će se potrošači educirati  o zavaravajućim radnjama i agresivnoj poslovnoj praksi. Nadalje izradit će se tekstovi i tiskati će se brošura s edukativnim sadržajem kako bi se potrošači informirali i educirali čime bi se stvorili  preduvjeti da potrošači donose ekonomski opravdane i informirane odluke.

Javna tribina „Nepoštena poslovna praksa“ održat će se na javnom prostoru na području Grada Čabra i biti će besplatna za sve zainteresirane potrošače. Na javnoj tribini potrošačima će se podijeliti brošure izrađene u sklopu projekta.

Datum održavanja javne tribine: 16. listopada 2021. godine

Ciljane skupine:

Ciljana skupina su potrošači(ce) stariji od 15 godina ne diskriminirajući ih po spolu ili bilo kojoj drugoj osnovi.

Javna tribina „Nepoštena poslovna praksa” je podržana s 3.000 kuna financijske podrške Primorsko-goranske županije u okviru javnog poziva za dodjelu sredstava putem pokroviteljstva, financiranja manifestacija i drugih događanja koje se provode od 01.07. – 31.12.2021. godine i od općeg su značaja za Primorsko-goransku županiju.

Ovaj sadržaj omogućen je financijskom podrškom Primorsko-goranske županije. Sadržaj na portalu isključiva je odgovornost udruge Potrošačica – društvo za zaštitu potrošačica i potrošača Hrvatske i ne odražava nužno stavove Primorsko-goranske županije.

Možda će vas zanimati..