Druga radio emisija po projektu

Napisala:Ana Smoljak

10/09/2021

Provodimo projekt “Senzibilizacija potrošača o zaštiti prava potrošača”. Cilj projekta je educirati i informirati potrošače o pravima potrošača, o sklapanju ugovora putem elektroničkih medija i o nepoštenoj poslovnoj praksi.

Tijekom deset mjeseci provedbe projekta snimit će se i emitirati tri radio emisija Poriluk s ciljem senzibilizacije potrošača o zaštiti prava potrošača. Prva radio emisija Poriluk je snimljena i emitirana je 10. svibnja ove godine na pet lokalnih radio postaja Korzo, Kastav, Otok Krk, Rab te Radio Gorski kotar.  Druga radio emisija je također snimljena i biti će emitirana u ponedjeljak 13. rujna ove godine na radio postajama Korzo, Kastav, Otok Krk, Rab i Radio Gorski kotar.

Indikativni raspored emitiranja radio emisija:

  1. svibanj 2021.
  2. rujan 2021.
  3. prosinac 2021.

Projekt „Senzibilizacija potrošača o zaštiti prava potrošača” je podržan s 3.000 kuna financijske podrške Primorsko-goranske županije u okviru javnog poziva za sufinanciranje programa i projekata u području branitelja i stradalnika, demokratske političke kulture, duhovnosti, hobističke djelatnosti, ljudskih prava, međunarodne suradnje, zaštite okoliša i prirode, te civilne zaštite u 2021. godini. Ovaj sadržaj omogućen je financijskom podrškom Primorsko-goranske županije. Sadržaj na portalu isključiva je odgovornost udruge Potrošačica – društvo za zaštitu potrošačica i potrošača Hrvatske i ne odražava nužno stavove Primorsko-goranske županije.

Možda će vas zanimati..

Volontirajte na ESF projektu

Volontirajte na ESF projektu

Udruga Potrošačica – društvo za zaštitu potrošačica i potrošača Hrvatske s partnerima Udrugom za pravnu pomoć i...

Operativno djelovanje OCD

Operativno djelovanje OCD

U ponedjeljak 29. studenog 2021. godine provedena je prva od jedanaest radionica namijenjenih jačanju kapaciteta...

Izgradnja potrošačke mreže

Izgradnja potrošačke mreže

Opći cilj projekta Izgradnja kapaciteta za provedbu prioritetne politike EU, zaštite potrošača, u Hrvatskoj...