Druga radio emisija po projektu

Napisala:Ana Smoljak

10/09/2021

Provodimo projekt “Senzibilizacija potrošača o zaštiti prava potrošača”. Cilj projekta je educirati i informirati potrošače o pravima potrošača, o sklapanju ugovora putem elektroničkih medija i o nepoštenoj poslovnoj praksi.

Tijekom deset mjeseci provedbe projekta snimit će se i emitirati tri radio emisija Poriluk s ciljem senzibilizacije potrošača o zaštiti prava potrošača. Prva radio emisija Poriluk je snimljena i emitirana je 10. svibnja ove godine na pet lokalnih radio postaja Korzo, Kastav, Otok Krk, Rab te Radio Gorski kotar.  Druga radio emisija je također snimljena i biti će emitirana u ponedjeljak 13. rujna ove godine na radio postajama Korzo, Kastav, Otok Krk, Rab i Radio Gorski kotar.

Indikativni raspored emitiranja radio emisija:

  1. svibanj 2021.
  2. rujan 2021.
  3. prosinac 2021.

Projekt „Senzibilizacija potrošača o zaštiti prava potrošača” je podržan s 3.000 kuna financijske podrške Primorsko-goranske županije u okviru javnog poziva za sufinanciranje programa i projekata u području branitelja i stradalnika, demokratske političke kulture, duhovnosti, hobističke djelatnosti, ljudskih prava, međunarodne suradnje, zaštite okoliša i prirode, te civilne zaštite u 2021. godini. Ovaj sadržaj omogućen je financijskom podrškom Primorsko-goranske županije. Sadržaj na portalu isključiva je odgovornost udruge Potrošačica – društvo za zaštitu potrošačica i potrošača Hrvatske i ne odražava nužno stavove Primorsko-goranske županije.

Možda će vas zanimati..

Dani otvorenih vrata udruga

Dani otvorenih vrata udruga

Društvo Potrošačica je u sklopu Dana otvorenih vrata udruga odražalo predavanje "Nepoštena poslovna praksa"....