Za Babine gore zdravlje – projekt o važnosti zdravog okoliša i zaštiti prirodnih resursa

Napisala:Ana Smoljak

16/02/2021

Početkom mjeseca započeli smo provoditi tromjesečni projekt Za Babine gore zdravlje. Jedna od aktivnosti u sklopu projekta je i snimanje, produkcija i emitiranje tri tematskih emisija.

Prva tematska emisija s ekspertom u sklopu projekta “Za Babine gore zdravlje” je snimljena. Gošća je bila izv.prof.dr.sc. Lidija Runko Luttenberger, dipl. ing. koja je između ostalog spomenula da je 2016. godine pokušano usvojiti A strateški dokument o gospodarenju otpadom koji bi otvorio put do kružne ekonomije ciljevi, ali njegov je sadržaj bitno izmijenjen tijekom donošenja, čuvajući koncept osmišljen prije desetljeće i pol.

Emisiju pogledajte u srijedu 24.02.2021. u 19:40 na Trend TV.

Projekt „Za Babine gore zdravlje” je podržan s 4.918 eura financijske podrške Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP i Norveških grantova. Ovaj sadržaj omogućen je financijskom podrškom Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP i Norveških grantova. Sadržaj na portalu isključiva je odgovornost udruge Potrošačica – društvo za zaštitu potrošačica i potrošača Hrvatske i ne odražava nužno stavove država donatorica i Upravitelja Fonda.

Projekt provode:

  • Udruga građana “Pravica”
  • Potrošačica – društvo za zaštitu potrošačica i potrošača Hrvatske

Možda će vas zanimati..

Potrošačka školica 2024.

Potrošačka školica 2024.

Projekt Potrošačka školica 2024. s 500,00 eura sufincira Primorsko-goranska županija. Hrvatska je već godinama na...