Što kupovati na sniženjima?

Napisala:Ana Smoljak

12/01/2020

Početkom siječnja počela su sniženja u prodavaonicama. Sniženja se tradicionalno vežu za povoljnije cijene odjeće i obuće. Koju se robu isplati kupovati na sniženjima?

Potrošačice, koliko puta vam se dogodilo da nakon sezonskog šopinga dođete doma s punim rukama, hrpom vrećica u njima, a niti u jednoj nešto korisno?! Ako je artikal snižen za 50%, ne trebate ga kupiti samo zato što sad umjesto 500,00 kn košta 250,00 kn. Tim više ako nije vaš stil ili vam ne stoji dobro. Međutim, postoje određeni artikli koji se svakako isplate kupiti na sniženjima.


Popusti se isplate ako kupujemo pametno, ako smo već unaprijed napravili plan, jer se neke stvari uvijek isplati kupiti na sniženjima. Na sniženjima se isplati kupiti artikle koji nisu podložni modnim trendovima. Tako se na sniženjima isplati kupiti klasični crni kaput, klasničan sako u neutralnim bojama, svevremensku traper jaknu, traper hlače klasičnog kroja, bijelu košulju, veste, suknju klasičnog A kroja i donje rublje.

Svake zime nam treba kaput, veste i traperice. Osobno sam ljubiteljica dolčevitki i u ormaru imam crnu, tamnosivu, svijetlosivu i tamno zelenu dolčevitu. Dobra stvar je kod zimskih vesti što mogu doći u najrazličitijim bojama koje sigurno neće biti demode. Isto tako, oversize puloveri već sezonama ne silaze s vrha popularnosti.

Budući da je tekstilna industrija jedan od najvećih onečišćivač okoliša, potrošači(ce), kupujmo odjelne artikle koji će nam trajati nekoliko sezona.

Možda će vas zanimati..

Neželjene poruke trgovaca

Neželjene poruke trgovaca

Zadnjih nekoliko godina Društvo Potrošačica educira potrošač(ic)e da upišu svoje brojeve telefona u Registar "NE ZOVI"...