3. izvanredna sjednica Skupštine

Napisala:Ana Smoljak

11/01/2020

Nakon sedme informativno-edukativne radionice u sklopu projekta “Potrošačka školica” na kojem smo partner na projektu, u Pučkom otvorenom učilištu Duga Resa na adresi Trg sv. Jurja 3 održana je Treća izvanredna sjednica Skupštine Društva Potrošačica sa sljedećim dnevnim redom:

  1. Pozdrav članovima
  2. Utvrđivanje kvoruma
  3. Prihvaćanje dnevnog reda
  4. Usvajanje godišnjeg izvješća o radu Društva 2019.
  5. Usvajanje izmjena i dopuna financijskog plana 2019.
  6. Donošenje Odluke o iščlanjenju iz Mreže potrošača Hrvatske
  7. Izvješće o samoprocjeni učinkovitosti i djelotvornosti funkcioniranja sustava financijskog upravljanja i kontrola za 2019. godinu
  8. Razno

Predsjednica Društva Potrošačica je prisutnim članovima Društva prezentirala Godišnje izvješće o radu Društva 2019. te je izvješće jednoglasno usvojeno. Nakon toga ih je obavijestila da je potreban još jedan rebalans financijskog plana za 2019. godine zbog odobrenoga projekta pod nazivom “Odgovorne potrošačice!”. Nakon objašnjenja zašto bi trebali izaći iz Mreže potrošača Hrvatske jednoglasno je donijeta Odluka o iščlanjenju iz MPH.

Na kraju je predsjednica Društva prisutne informirala o provedbi samoprocjene učinkovitosti i djelotvornosti funkcioniranja sustava financijskog upravljanja i kontrola za 2019. godinu.

Možda će vas zanimati..

Dani otvorenih vrata udruga

Dani otvorenih vrata udruga

Društvo Potrošačica je u sklopu Dana otvorenih vrata udruga odražalo predavanje "Nepoštena poslovna praksa"....