Smanji otpad od hrane

Napisala:Ana Smoljak

11/10/2022

Animirani edukativni video “Smanji otpad od hrane” educira stanovništvo da je potrebno razmišljati o smanjenju stvaranja otpada od hrane.

Kako automobilu treba gorivo da bi se kretalo tako čovjeku treba hrana kako bi preživio. No ponekad ljudske oči vide i više nego što je tijelu potrebno te se zbog toga kupuje i naručuje previše hrane ili se skuha i više nego što se može pojesti. Nažalost, višak te hrane završi u kanti za otpad, iako se njegovo bacanje moglo spriječiti.

Smanji otpad od hrane i uštedjet ćeš novac! Pogledajte animirani edukativni video “Smanji otpad od hrane“.

Za izradu animiranog edukativnog videa “Smanji otpad od hrane” odobrena je potpora u iznosu od 24.843,75 kuna. Potpora je odobrena kroz Poziv za podnošenje prijedloga aktivnosti u provedbi Akcijskog plana NRM – 2021.-2022., godišnjeg provedbenog akcijskog plana Mreže za 2022. godinu koja se sufinancira sredstvima Mjere 20 “Tehnička pomoć” iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2022.

Ovaj sadržaj omogućen je financijskom podrškom Nacionalne ruralne mreže. Sadržaj na portalu isključiva je odgovornost udruge Potrošačica – društvo za zaštitu potrošačica i potrošača Hrvatske i ne odražava nužno stavove Ministarstva Poljoprivrede.

Možda će vas zanimati..

Zimsko sezonsko sniženje

Zimsko sezonsko sniženje

Zimsko sezonsko sniženje traje do 25. veljače 2024. godine. Popusti su u poslovnicama i Internet trgovini. U kupovini...

Potrošačica – nove aktivnosti

Potrošačica – nove aktivnosti

Društvo Potrošačica je prijavilo promidžbenu akitvnost - Informativno edukativni video - "Korelacija potrošača i...