Prvi bilten Društva Potrošačica

Napisala:Ana Smoljak

12/01/2023

Danas, 12. siječnja distribuirali smo prvi bilten Društva Potrošačica. Bilten Društva Potrošačica nasljednik je newslettera kojeg smo izdavali i distribuirali tijekom 2021. i 2022. godine. Drugim riječima, bilten Društva Potrošačica je redizajnirani newsletter Društva Potrošačica.

Budući da smo u potrazi za ljudskim kapacitetima, bilten počinje s otvorenim natječajem. Tražimo suradnika u provedbi projekata. Suradnike u provedbi projekata uzet ćemo kroz mjeru HZZ osposobljavanje na radnom mjestu u trajanju od šest mjeseci. Tako da u obzir dolaze samo osobe koje zadovoljavaju uvjete navedene mjere.

Prednost će imati osobe koje su volontirale kod nas ili u nekoj drugoj organizaciji civilnog društva. Stoga je u zadnjem blogu predsjednica Društva Potrošačica pisala o dobrobitima volontiranja. Podijelila je svoje volontersko iskustvo koje joj je omogućilo zapošljavanje u neprofitnoj organizaciji.

Društvo Potrošačica surađuje s Ekonomskim fakultetom u Rijeci u provedbi kolegija Stručna praksa. Studenti koji upisuju Stručnu praksu u ljetnom semestru dužni su odraditi 450 sati stručne prakse (15 ECTS bodova).

Na kraju biltena dan je osvrt na aktivnosti Društva Potrošačica u 2022. godini.

Sadržaj teksta isključiva je odgovornost Društva Potrošačica.

Možda će vas zanimati..

Zimsko sezonsko sniženje

Zimsko sezonsko sniženje

Zimsko sezonsko sniženje traje do 25. veljače 2024. godine. Popusti su u poslovnicama i Internet trgovini. U kupovini...

Potrošačica – nove aktivnosti

Potrošačica – nove aktivnosti

Društvo Potrošačica je prijavilo promidžbenu akitvnost - Informativno edukativni video - "Korelacija potrošača i...