Potpisali smo Ugovor za naš prvi ESF projekt

Napisala:Ana Smoljak

12/11/2021

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske, u svojstvu Posredničkog tijela razine 1 za Otvoreni poziv na dodjelu bespovratnih sredstava UP.04.2.1.11 Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice (Prva skupina za financiranje), Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., nakon završetka faze procjene kvalitete projektnih prijedloga projekata donio je Drugu Odluku o financiranju projekata u okviru navedenog Poziva.

Projektni prijedlog udruge Potrošačica – društvo za zaštitu potrošačica i potrošača Hrvatske je među odabranima za financiranje. Dodijeljen nam je prvi Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte financirane iz ESF u sklopu programa 2014-2020, UP.04.2.1.11.0035.

U ime Društva potrošačica svečanoj dodjeli ugovora nazočila je zamjenica predsjednice, Marija Perušić.

Ugovor je dodijeljen za provedbu projekta Izgradnja kapaciteta za provedbu prioritetne politike EU, zaštite potrošača, u Hrvatskoj. Vrijednost Ugovora iznos 490.831,40 hrvatskih kuna te ga u potpunosti financira Europska unija kroz Europski socijalni fond i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Korisnik bespovratnih sredstava iz Europskog socijalnog fonda je Potrošačica – društvo za zaštitu potrošačica i potrošača Hrvatske. Partneri na projektu su Udruga za pravnu pomoć i Centar za edukaciju i informiranje potrošača.

Sadržaj teksta isključiva je odgovornost Društva Potrošačica.

Možda će vas zanimati..

Potrošačka školica 2024.

Potrošačka školica 2024.

Projekt Potrošačka školica 2024. s 500,00 eura sufincira Primorsko-goranska županija. Hrvatska je već godinama na...