Potpisali smo Ugovor za naš prvi ESF projekt

Napisala:Ana Smoljak

12/11/2021

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske, u svojstvu Posredničkog tijela razine 1 za Otvoreni poziv na dodjelu bespovratnih sredstava UP.04.2.1.11 Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice (Prva skupina za financiranje), Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., nakon završetka faze procjene kvalitete projektnih prijedloga projekata donio je Drugu Odluku o financiranju projekata u okviru navedenog Poziva.

Projektni prijedlog udruge Potrošačica – društvo za zaštitu potrošačica i potrošača Hrvatske je među odabranima za financiranje. Dodijeljen nam je prvi Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte financirane iz ESF u sklopu programa 2014-2020, UP.04.2.1.11.0035.

U ime Društva potrošačica svečanoj dodjeli ugovora nazočila je zamjenica predsjednice, Marija Perušić.

Ugovor je dodijeljen za provedbu projekta Izgradnja kapaciteta za provedbu prioritetne politike EU, zaštite potrošača, u Hrvatskoj. Vrijednost Ugovora iznos 490.831,40 hrvatskih kuna.

Korisnik bespovratnih sredstava iz Europskog socijalnog fonda je Potrošačica – društvo za zaštitu potrošačica i potrošača Hrvatske. Partneri na projektu su Udruga za pravnu pomoć i Centar za edukaciju i informiranje potrošača.

Možda će vas zanimati..

Volontirajte na ESF projektu

Volontirajte na ESF projektu

Udruga Potrošačica – društvo za zaštitu potrošačica i potrošača Hrvatske s partnerima Udrugom za pravnu pomoć i...

Operativno djelovanje OCD

Operativno djelovanje OCD

U ponedjeljak 29. studenog 2021. godine provedena je prva od jedanaest radionica namijenjenih jačanju kapaciteta...

Izgradnja potrošačke mreže

Izgradnja potrošačke mreže

Opći cilj projekta Izgradnja kapaciteta za provedbu prioritetne politike EU, zaštite potrošača, u Hrvatskoj...