Online seminar Osviješteni potrošači

Napisala:Ana Smoljak

01/10/2020

Udruga Potrošačica – društvo za zaštitu potrošačica i potrošača Hrvatske u sklopu Europskog tjedna održivog razvoja održat će online seminar “Osviješteni potrošači”. Seminar na kojem će se potrošačice i potrošači upoznati s kružnim gospodarstvom i recikliranjem održat će se 07. listopada 2020. s početkom u 18 sati putem Zoom Cloud meeting platforme.

Potrošačice i potrošači za besplatno sudjelovanje na online seminaru „Osviješteni potrošači“ trebaju se prijaviti putem prijavnog obrasca: https://forms.gle/3a4oDyZinprxvS2T6

Cilj projekta Osviješteni potrošači je da potrošačice i potrošači doprinesu ostvarivanju ciljeva održivog razvoja tako da promjene svoje navike prilikom zbrinjavanja otpada te da racionalno koriste plastične predmete.

Primorsko-goranska županija financira projekt “Osviješteni potrošači” s HRK 3.000,00 kroz Javni poziv za sufinanciranje programa i projekata u području branitelja i stradalnika, demokratske političke kulture, duhovnosti, hobističke djelatnosti, ljudskih prava, međunarodne suradnje, zaštite okoliša im prirode, te civilne zaštite.

Možda će vas zanimati..

Izdali smo novi newsletter

Izdali smo novi newsletter

Aktivnost izrade newslettera financijski podržava Primorsko – goranska županija. Kako se 9. svibnja obilježava Dan...

Najava: Izlazi novi newsletter

Najava: Izlazi novi newsletter

Aktivnost izrade newslettera financijski podržava Primorsko – goranska županija.  S obzirom na to da se 9. 5....