Online seminar Osviješteni potrošači

Napisala:Ana Smoljak

01/10/2020

Udruga Potrošačica – društvo za zaštitu potrošačica i potrošača Hrvatske u sklopu Europskog tjedna održivog razvoja održat će online seminar “Osviješteni potrošači”. Seminar na kojem će se potrošačice i potrošači upoznati s kružnim gospodarstvom i recikliranjem održat će se 07. listopada 2020. s početkom u 18 sati putem Zoom Cloud meeting platforme.

Potrošačice i potrošači za besplatno sudjelovanje na online seminaru „Osviješteni potrošači“ trebaju se prijaviti putem prijavnog obrasca: https://forms.gle/3a4oDyZinprxvS2T6

Cilj projekta Osviješteni potrošači je da potrošačice i potrošači doprinesu ostvarivanju ciljeva održivog razvoja tako da promjene svoje navike prilikom zbrinjavanja otpada te da racionalno koriste plastične predmete.

Primorsko-goranska županija financira projekt “Osviješteni potrošači” s HRK 3.000,00 kroz Javni poziv za sufinanciranje programa i projekata u području branitelja i stradalnika, demokratske političke kulture, duhovnosti, hobističke djelatnosti, ljudskih prava, međunarodne suradnje, zaštite okoliša im prirode, te civilne zaštite.

Možda će vas zanimati..