NAJAVA: webinar “Smanjimo bacanje hrane u kriznim situacijama”

Napisala:Ana Smoljak

04/04/2023

Pozivamo Vas na webinar „Smanjimo bacanje hrane u kriznim situacijama“ koji će se održati 17. travnja 2023. godine putem platforme Zoom, od 9:00 do 13:00 sati.

Webinar je zamišljen kao trening za trenere. Nakon završenog webinara sudionici će pokretati vlastite aktivnosti na temu smanjenja bacanja hrane i doniranja u kriznim situacijama.

Sadržaj webinara uključuje teme:

  1. Upravljanje publikom,
  2. Održavanje prezentacija (škole, fakulteti, lokalna zajednica),
  3. Priprema i provedba javnih kampanja,
  4. Kako komunicirati na mrežama i izvan mreža?,
  5. Dobivanje povratnih informacija,
  6. Inspiracija „Uradi sam“,
  7. Provedba evaluacijskih aktivnosti.

Webinar je namijenjen svim organizacijama civilnog društva, a posebice humanitarnim organizacijama, udrugama za zaštitu potrošača i okoliša, kao i aktivnim građanima.

Prijave za webinar otvorene su do 13. travnja u 12 sati, a prijaviti se možete putem prijavnog obrasca. Prijavljeni sudionici će dobiti poveznicu za pristup webinaru dan prije održavanja.

Webinar se provodi u sklopu projekta „Izgradnja kapaciteta za Zeleni europski plan po mjeri lokalne zajednice“ koji je započeo 16. veljače 2022. i traje 15 mjeseci. Ukupna vrijednost projekta je 442.494,47 kuna, a sufinancira se iz Europskog socijalnog fonda (u visini od 376.120,30 kuna) te iz Državnog proračuna, preko Ureda za udruge (u iznosu od 66.374,17 kuna).

Nositelj projekta je Centar za prevenciju otpada od hrane – CEPOH iz Zagreba, a partneri su Potrošačica – društvo za zaštitu potrošačica i potrošača Hrvatske iz Vrbovskog, Centar za edukaciju i informiranje potrošača iz Bilja i Hrvatski Crveni križ Gradsko društvo Crvenog križa Osijek. Suradnici su stručnjaci iz Hrvatske agencije za poljoprivredu i hranu (HAPIH) iz Osijeka.

Sadržaj poziva isključiva je odgovornost Centra za prevenciju otpada od hrane – CEPOH.

Možda će vas zanimati..

Potrošačka školica 2024.

Potrošačka školica 2024.

Projekt Potrošačka školica 2024. s 500,00 eura sufincira Primorsko-goranska županija. Hrvatska je već godinama na...