NAJAVA: Upravaljanje OCD-ovima kroz krizni menadžement

Napisala:Ana Smoljak

17/10/2022

U sklopu projekta Izgradnja kapaciteta za provedbu prioritetne politike EU, zaštite potrošača, u Hrvatskoj izrađena su dva digitalna priručnika. Organiziramo javno predstavljanje drugog pod nazivom Upravljanje OCD-ovima kroz krizni menadžment. Javno predstavljanje održat će se u petak 21. listopada 2022. godine s početkom u 11:00 sati na adresi Đure Pilara 2 , Slavonski Brod (prostor Udruge mulitple skleroze BPŽ).

Poslovna kriza je izazov za svaku organizaciju te je potrebna izgradnja i korištenje instrumenata učinkovitog upravljanja poslovnom krizom. Osim instrumenata preventivnog djelovanja to podrazumijeva korištenje instrumenata identifikacije i ovladavanja krizom. Važno je u što ranijem stadiju prepoznati krizni razvoj, krizu prevladati preokretom i krenuti prema novom uspjehu, jer što je kriza dublja, to je zahtjevnije i dugotrajnije njeno ovladavanje, a i posljedice su dalekosežnije.

Ukupna vrijednost projekta Izgradnja kapaciteta za provedbu prioritetne politike EU, zaštite potrošača, u Hrvatskoj iznosi 490.831,40 HRK. Projekt financira Europska unija kroz Europski socijalni fond. Projekt financira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Projekt provodi Društvo Potrošačica s partnerima Udrugom za pravnu pomoć i Centrom za edukaciju i informiranje potrošača.

Sadržaj teksta isključiva je odgovornost Društva Potrošačica.

Možda će vas zanimati..

Potrošačka školica 2024.

Potrošačka školica 2024.

Projekt Potrošačka školica 2024. s 500,00 eura sufincira Primorsko-goranska županija. Hrvatska je već godinama na...