NAJAVA: Javna nabava (za neobveznike javne nabave)

Napisala:Ana Smoljak

04/04/2022

U utorak 05. travnja ove godine s početkom u 10 sati putem Zoom Cloud Meeting platforme provest ćemo u suradnji s Centrom za edukaciju i informiranje potrošača devetu iz serije od jedanaest radionica s ciljem jačanja kapaciteta OCD. Tema devete radionice je javna nabava za neobveznike javne nabave. Radionica će obuhvatiti sljedeće teme: opća načela javne nabave, vrste postupaka javne nabave, priprema dokumentacije i provedba postupka, najčešće pogreške u provođenju postupaka javne nabave iz EU fondova.

Za sudjelovanje na besplatnoj radionici potrebno se je prijaviti putem prijavnog obrasca.

Ukupna vrijednost projekta Izgradnja kapaciteta za provedbu prioritetne politike EU, zaštite potrošača, u Hrvatskoj iznosi 490.831,40 HRK. Projekt financira Europska unija kroz Europski socijalni fond. Projekt financira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Projekt provodi Društvo Potrošačica s partnerima Udrugom za pravnu pomoć i Centrom za edukaciju i informiranje potrošača.

Sadržaj teksta isključiva je odgovornost Društva Potrošačica.

Možda će vas zanimati..

Zimsko sezonsko sniženje

Zimsko sezonsko sniženje

Zimsko sezonsko sniženje traje do 25. veljače 2024. godine. Popusti su u poslovnicama i Internet trgovini. U kupovini...

Potrošačica – nove aktivnosti

Potrošačica – nove aktivnosti

Društvo Potrošačica je prijavilo promidžbenu akitvnost - Informativno edukativni video - "Korelacija potrošača i...