Najava: Druga javna tribina

Napisala:Ana Smoljak

14/09/2019

POTROŠAČICA“ – društvo za zaštitu potrošačica Hrvatske osnovano je 2018. godine ciljem informiranja, educiranja i savjetovanja potrošačica Hrvatske, te je vrlo uspješno započelo provoditi projekte vezane za ostvarenje cilja osnivanja. Naš projekt „Potrošačka prava i obaveze“ financira Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta s financijskom podrškom u iznosu od 63.897,51 kuna. U sklopu projekta Prva javna tribina potrošačka prava i obaveze održana je 06.09.2019.  godine u Karlovcu. Prezentaciju možete pogledati ovdje.

Ovim putem Vas pozivamo na Drugu javnu tribinu potrošačka prava i obaveze koja će se održati u petak 20. rujna 2019. godine u 18:00 sati u Pučkom otovrenom učilištu Duga Resa, Trg sv. Jurja 3, Duga Resa.

Putem tribine potrošači(ca)ma će se dati potpune i nepristrane informacije o proizvodima i uslugama s naglaskom na dokument Europske komisije „New Deal za potrošače: Komisija jača prava potrošača u EU i njihovu provedbu“. Potrošač(ic)e će se također informirati o dokumentu koji je izdala Opća uprava Europskog povjerenstva za zaštitu zdravlja i potrošača 2005. godine pod nazivom Zaštita potrošača u EU: 10 temeljnih načela.

Potvrdite nam svoj dolazak na e-mail drustvo.potrosacica@gmail.com

Za sve potrošač(ic)e tribina je besplatna i dobit će prigodan poklon rokovnik ekoteka!

Možda će vas zanimati..

Bolesti probavnog sustava

Bolesti probavnog sustava

Bolesti probavnoga sustava zauzimaju četvrto mjesto među najčešćim uzrocima smrti. Stoga su važan javnozdravstveni...

Uloga revizije u poslovanju OCD

Uloga revizije u poslovanju OCD

Danas, 29. lipnja proveli smo desetu po redu od jedanaest radionica namijenjenih jačanju kapaciteta udruga. Radionice...