Najava: Druga javna tribina

Napisala:Ana Smoljak

14/09/2019

POTROŠAČICA“ – društvo za zaštitu potrošačica Hrvatske osnovano je 2018. godine ciljem informiranja, educiranja i savjetovanja potrošačica Hrvatske, te je vrlo uspješno započelo provoditi projekte vezane za ostvarenje cilja osnivanja. Naš projekt „Potrošačka prava i obaveze“ financira Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta s financijskom podrškom u iznosu od 63.897,51 kuna. U sklopu projekta Prva javna tribina potrošačka prava i obaveze održana je 06.09.2019.  godine u Karlovcu. Prezentaciju možete pogledati ovdje.

Ovim putem Vas pozivamo na Drugu javnu tribinu potrošačka prava i obaveze koja će se održati u petak 20. rujna 2019. godine u 18:00 sati u Pučkom otovrenom učilištu Duga Resa, Trg sv. Jurja 3, Duga Resa.

Putem tribine potrošači(ca)ma će se dati potpune i nepristrane informacije o proizvodima i uslugama s naglaskom na dokument Europske komisije „New Deal za potrošače: Komisija jača prava potrošača u EU i njihovu provedbu“. Potrošač(ic)e će se također informirati o dokumentu koji je izdala Opća uprava Europskog povjerenstva za zaštitu zdravlja i potrošača 2005. godine pod nazivom Zaštita potrošača u EU: 10 temeljnih načela.

Potvrdite nam svoj dolazak na e-mail drustvo.potrosacica@gmail.com

Za sve potrošač(ic)e tribina je besplatna i dobit će prigodan poklon rokovnik ekoteka!

Možda će vas zanimati..