Listopadski newsletter

Napisala:Ana Smoljak

31/10/2022

U četvrtak 27. listopada ove godine distribuirali smo novi newsletter. Tema listopadskog newslettera je financijska pismenost.

U sklopu projekta “Pametno sa svojim novcem” provedena je radionica s učenicima Željezničko-tehničke škole Moravice. Učenici su educirani da način na koji zadovoljavamo potrebe i ostvarujemo želje utječe na kvalitetu života i financijsku budućnost pojedinca a i obitelji.

Prije nego krenete u proces financijskog planiranja, važno je da znate procijeniti svoje trenutno financijsko stanje. Zašto je to važno? Da biste imali jasnu sliku o tome koliko novca imate, a koliko trošite, od kuda vam dolazi novac, a kuda odlazi, te koliko vam na kraju ostaje. I niz drugih korisnih informacija možete pronaći u edukativnom video “Financijska pismenost“.

Budući da s Novom godinom zamijenjujemo hrvatsku kunu s eurom, u sklopu newlettera obrađena je i ta tema.

Digitalni priručnik Upravljanje OCD-ovima kroz krizni menadžment predstavljen je 21. listopada ove godine. Udruge nemaju redovite izvore financiranja, stoga često prolaze učestalije i veće „krizne situacije“ od ostalih pravnih osoba na tržištu.

Aktivnost izrade newslettera financijski podržava Primorsko – goranska županija.

Sadržaj teksta isključiva je odgovornost Društva Potrošačica.

Možda će vas zanimati..

Dani otvorenih vrata udruga

Dani otvorenih vrata udruga

Društvo Potrošačica je u sklopu Dana otvorenih vrata udruga odražalo predavanje "Nepoštena poslovna praksa"....