Krizno komuniciranje

Napisala:Ana Smoljak

12/04/2022

U sklopu projekta Izgradnja kapaciteta za Zeleni europski plan po mjeri lokalne zajednice održana je dvodnevna radionica u Zagrebu. Na radionici su razmijenjena znanja i iskustva među partnerima o kriznom komuniciranju s naglaskom na situacije koje uključuju humanitarnu pomoć i posebice doniranje hrane. Također je izrađen prijedlog sadržaja vodiča za krizno komuniciranje.

Razmijenjena su iskustva i znanja u području funkcioniranja lokalnih OCD, strateškog planiranja projekta, rada s korisnicima, mobiliziranju volontera i važnosti komunikacije s medijima za rad organizacija civilnog društva.

Ukupna vrijednost projekta Izgradnja kapaciteta za Zeleni europski plan po mjeri lokalne zajednice iznosi 442.494,47 HRK. Projekt financira Europska unija kroz Europski socijalni fond. Projekt financira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske

Projekt provodi Centar za prevenciju otpada od hrane s partnerima Potrošačica – društvo za zaštitu potrošačica i potrošača Hrvatske, Centrom za edukaciju i informiranje potrošača i Hrvatski Crveni križ Gradsko društvo Crvenog križa Osijek.

Sadržaj teksta isključiva je odgovornost Društva Potrošačica.

Možda će vas zanimati..

Peti bilten Društva Potrošačica

Peti bilten Društva Potrošačica

U petom biltenu Društva Potrošačica pročitajte o suradnji s Ekonomskim fakultetom u Rijeci, projektu Potrošačkim...