Edukacije po projektu Izgradnja kapaciteta za Zeleni europski plan po mjeri lokalne zajednice

Napisala:Ana Smoljak

27/06/2022

U sklopu projekta Izgradnja kapaciteta za Zeleni europski plan po mjeri lokalne zajednice provedena je dvodnevna edukacija. Cilj dvodnevne edukacije bio je ojačati kapacitete za neposredan rad u području zapošljavanja i obrazovanja u smislu prilagodbe poslovanja uz primjenu informacijsko-komunikacijskih tehnologija.

Edukacije o digitalnoj komunikaciji, zaštiti podataka i SEO optimizaciji izveli su stručnjaci iz Trenutak. Na edukaciji saznali smo niz korisnik informacija koje smo već počeli primjenjivati u svom poslovanju. Edukacija je održana u Zagrebu 13. i 14. lipnja ove godine.

Ukupna vrijednost projekta Izgradnja kapaciteta za Zeleni europski plan po mjeri lokalne zajednice iznosi 442.494,47 HRK. Projekt financira Europska unija kroz Europski socijalni fond. Projekt financira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske

Projekt provodi Centar za prevenciju otpada od hrane – CEPOH s partnerima Potrošačica – društvo za zaštitu potrošačica i potrošača Hrvatske, Centrom za edukaciju i informiranje potrošača i Hrvatski Crveni križ Gradsko društvo Crvenog križa Osijek. Suradnici na projektu su stručnjaci iz Hrvatske agencije za poljoprivredu i hranu (HAPIH). 

Možda će vas zanimati..