11. sajam udruga Karlovac

Napisala:Ana Smoljak

29/09/2019

Dana 28. rujna 2019. godine od 10 do 13 sati na Šetalištu doktora Franje Tuđmana održavao se 11. sajam udruga Karlovca u organizaciji Grada Karlovca i udruge CARPE DIEM. Tom prigodom je udruga „POTROŠAČICA“ – društvo za zaštitu potrošačica Hrvatske zainteresiranim Karlovčanima prezentirala svoj rad.

Na 11. sajmu udruga Karlovac posjetiteljima smo podijelile rokovnike ekoteke.

Također smo dijelile letke s održanih radnica po projektu „Potrošačka školica“. Dakle, zainteresirani potrošači dobili su letak s Pravima iz javnih usluga – komunalne usluge i usluge odvoza biorazgradivog i mješovitog otpada, Ovrha i Opća prava potrošača. Potrošači su ujedno pozvani da dođu na 4. radionicu koju će udruga “MREŽNICA” održati na temu Suvlasnički odnosi koja će se održati u subotu 12. listopada 2019. godine u Dugoj Resi.

Budući da smo štand dijelile s udrugom Ovršni ustanak, na 11. sajmu udruga došlo je do sinergije udruga za zaštitu potrošača i suradnja između udruga Društvo “POTROŠAČICA” i udruge Ovršni ustanak podignuta je na veću razinu što će doći do izražaja u narednim mjesecima.

Možda će vas zanimati..

Dani otvorenih vrata udruga

Dani otvorenih vrata udruga

Društvo Potrošačica je u sklopu Dana otvorenih vrata udruga odražalo predavanje "Nepoštena poslovna praksa"....