Započeo projekt Izgradnja kapaciteta za Zeleni europski plan po mjeri lokalne zajednice

Napisala:Ana Smoljak

17/02/2022

Na svečanosti održanoj 16. veljače 2022. u Europskom domu u Zagrebu potpisan je ugovor o dodjeli sredstava za provedbu projekta Centra za prevenciju otpada od hrane – CEPOH „Izgradnja kapaciteta za Zeleni europski plan po mjeri lokalne zajednice“. Partneri  na projektu su Potrošačica – društvo za zaštitu potrošačica i potrošača Hrvatske, Centar za edukaciju i informiranje potrošača i Hrvatski Crveni križ Gradsko društvo Crvenog križa Osijek.

Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava, UP.04.2.1.11.0333, vrijedan 442.494,47 kuna, potpisala je predsjednica CEPOH-a dr. sc. Branka Ilakovac. Projekt će trajati 15 mjeseci, tijekom kojih će se, uz jačanje kapaciteta partnera, izraditi Priručnik za doniranje hrane u kriznim situacijama i Priručnik za krizno komuniciranje, te održati nekoliko webinara na navedene teme.

Ukupna vrijednost projekta Izgradnja kapaciteta Zeleni europski plan po mjeri lokalne zajednice iznosi 442.494,47 HRK. U potpunosti ga financira Europska unija kroz Europski socijalni fond i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Sadržaj teksta isključiva je odgovornost Društva Potrošačica.

Možda će vas zanimati..

Nepoštena poslovna praksa

Nepoštena poslovna praksa

Prva od tri radionice po projektu Senzibilizacija mladih potrošača na rasporedu je u utorak 26. rujna ove godine. Tema...

Osmi bilten Društva Potrošačica

Osmi bilten Društva Potrošačica

U sklopu projekta Senzibilizacija mladih potrošača najesen ćemo provesti radionice. O kojim je radionicama riječ i...