Započeo projekt Izgradnja kapaciteta za Zeleni europski plan po mjeri lokalne zajednice

Napisala:Ana Smoljak

17/02/2022

Na svečanosti održanoj 16. veljače 2022. u Europskom domu u Zagrebu potpisan je ugovor o dodjeli sredstava za provedbu projekta Centra za prevenciju otpada od hrane – CEPOH „Izgradnja kapaciteta za Zeleni europski plan po mjeri lokalne zajednice“. Partneri  na projektu su Potrošačica – društvo za zaštitu potrošačica i potrošača Hrvatske, Centar za edukaciju i informiranje potrošača i Hrvatski Crveni križ Gradsko društvo Crvenog križa Osijek.

Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava, UP.04.2.1.11.0333, vrijedan 442.494,47 kuna, potpisala je predsjednica CEPOH-a dr. sc. Branka Ilakovac. Projekt će trajati 15 mjeseci, tijekom kojih će se, uz jačanje kapaciteta partnera, izraditi Priručnik za doniranje hrane u kriznim situacijama i Priručnik za krizno komuniciranje, te održati nekoliko webinara na navedene teme.

Ukupna vrijednost projekta Izgradnja kapaciteta Zeleni europski plan po mjeri lokalne zajednice iznosi 442.494,47 HRK. U potpunosti ga financira Europska unija kroz Europski socijalni fond i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Sadržaj teksta isključiva je odgovornost Društva Potrošačica.

Možda će vas zanimati..

Zimsko sezonsko sniženje

Zimsko sezonsko sniženje

Zimsko sezonsko sniženje traje do 25. veljače 2024. godine. Popusti su u poslovnicama i Internet trgovini. U kupovini...

Potrošačica – nove aktivnosti

Potrošačica – nove aktivnosti

Društvo Potrošačica je prijavilo promidžbenu akitvnost - Informativno edukativni video - "Korelacija potrošača i...