Prava potrošača

Napisala:Ana Smoljak

15/05/2020

Konferencija “Prava potrošača” održat će se 29. svibnja 2020. u Velikoj gradskoj vijećnici na Rabu. Na konferenciji potrošači će saznati razliku između materijalnog nedostatka stvari i garancije i na što se pozvati ako dođe do kvara na stvari u prvih šest mjeseci od kupnje. Educirat će se kako mogu doprinijeti ostvarivanju ciljeva održivog razvoja.

Na konferenciji „Prava potrošača“ potrošači će biti upoznati s dobnom, spolnom i geografskom ravnopravnosti potrošača. O dobnoj i geografskoj ravnopravnosti potrošača, potrošače će upoznati predstavnici udruge  “MREŽNICA” – udruge za zaštitu potrošača grada Duge Rese. O spolnoj ravnopravnosti potrošača, potrošače će informirati predstavnici udruge Potrošačica – društva za zaštitu potrošačica i potrošača Hrvatske. 

S obzirom na to da zbog epidemiološke situacije uzrokovane koronavirusom COVID 19 na konferenciji Prava potrošača može sudjelovati ograničen broj potrošačica i potrošača, pozivamo potrošač(ic)e da se prijave kako bi si osigurali mjesto na konferenciji.

Manifestaciju Konferencija Prava potrošača financira Primorsko-goranska županija s HRK 3.500,00 kroz Javni poziv za dodjelu sredstva putem pokroviteljstva, financiranja manifestacija i drugih događanja koja se provode od 01.01. – 30.06.2020. godine i od općeg su značaja za Primorsko-goransku županiju u 2020. godini. Prostor za održavanje konferencije Prava potrošača osigurao je Grad Rab.

Možda će vas zanimati..