Prava potrošača

Napisala:Ana Smoljak

15/05/2020

Konferencija “Prava potrošača” održat će se 29. svibnja 2020. u Velikoj gradskoj vijećnici na Rabu. Na konferenciji potrošači će saznati razliku između materijalnog nedostatka stvari i garancije i na što se pozvati ako dođe do kvara na stvari u prvih šest mjeseci od kupnje. Educirat će se kako mogu doprinijeti ostvarivanju ciljeva održivog razvoja.

Na konferenciji „Prava potrošača“ potrošači će biti upoznati s dobnom, spolnom i geografskom ravnopravnosti potrošača. O dobnoj i geografskoj ravnopravnosti potrošača, potrošače će upoznati predstavnici udruge  “MREŽNICA” – udruge za zaštitu potrošača grada Duge Rese. O spolnoj ravnopravnosti potrošača, potrošače će informirati predstavnici udruge Potrošačica – društva za zaštitu potrošačica i potrošača Hrvatske. 

S obzirom na to da zbog epidemiološke situacije uzrokovane koronavirusom COVID 19 na konferenciji Prava potrošača može sudjelovati ograničen broj potrošačica i potrošača, pozivamo potrošač(ic)e da se prijave kako bi si osigurali mjesto na konferenciji.

Manifestaciju Konferencija Prava potrošača financira Primorsko-goranska županija s HRK 3.500,00 kroz Javni poziv za dodjelu sredstva putem pokroviteljstva, financiranja manifestacija i drugih događanja koja se provode od 01.01. – 30.06.2020. godine i od općeg su značaja za Primorsko-goransku županiju u 2020. godini. Prostor za održavanje konferencije Prava potrošača osigurao je Grad Rab.

Možda će vas zanimati..

Volontirajte na ESF projektu

Volontirajte na ESF projektu

Udruga Potrošačica – društvo za zaštitu potrošačica i potrošača Hrvatske s partnerima Udrugom za pravnu pomoć i...

Operativno djelovanje OCD

Operativno djelovanje OCD

U ponedjeljak 29. studenog 2021. godine provedena je prva od jedanaest radionica namijenjenih jačanju kapaciteta...

Izgradnja potrošačke mreže

Izgradnja potrošačke mreže

Opći cilj projekta Izgradnja kapaciteta za provedbu prioritetne politike EU, zaštite potrošača, u Hrvatskoj...