Newsletter Društva Potrošačica

Napisala:Ana Smoljak

13/02/2022

U sklopu aktivnosti informiranja i educiranja potrošača, Društvo Potrošačica planira tijekom ove godine distribuciju serije od deset newslettera s ciljem povećanja znanja i svijest potrošača o pravima potrošača.

Putem newslettera Društva Potrošačica potrošačice i potrošači senzibilizirat će se o promjenama koje će nastupiti uvođenjem eura, ali i gdje i pod kojim uvjetima zamijeniti kune za eure. Informirat će se o događaju povodom Svjetskog dana zaštite prava potrošača, ali i o JLS u čijim savjetodavnim tijelima za zaštitu potrošača Društvo Potrošačica ima svoje predstavnike. Također će se potrošači putem newslettera Društva Potrošačica educirati o tome kako oni kao potrošači mogu doprinijeti zaštiti okoliša.

Prvi ovogodišnji newsletter distribuirat ćemo u ponedjeljak 14. veljače ove godine. Ako se već niste, prijavite se za besplatni newsletter putem naše web stranice.

Sadržaj teksta isključiva je odgovornost Društva Potrošačica.

Možda će vas zanimati..

NAJAVA: Novi newsletter

NAJAVA: Novi newsletter

Idući tjedan izlazi novi newsletter Društva Potrošačica. Fokus novog newslettera bit će na prevenciji otpada od hrane....