Newsletter Društva Potrošačica

Napisala:Ana Smoljak

13/02/2022

U sklopu aktivnosti informiranja i educiranja potrošača, Društvo Potrošačica planira tijekom ove godine distribuciju serije od deset newslettera s ciljem povećanja znanja i svijest potrošača o pravima potrošača.

Putem newslettera Društva Potrošačica potrošačice i potrošači senzibilizirat će se o promjenama koje će nastupiti uvođenjem eura, ali i gdje i pod kojim uvjetima zamijeniti kune za eure. Informirat će se o događaju povodom Svjetskog dana zaštite prava potrošača, ali i o JLS u čijim savjetodavnim tijelima za zaštitu potrošača Društvo Potrošačica ima svoje predstavnike. Također će se potrošači putem newslettera Društva Potrošačica educirati o tome kako oni kao potrošači mogu doprinijeti zaštiti okoliša.

Prvi ovogodišnji newsletter distribuirat ćemo u ponedjeljak 14. veljače ove godine. Ako se već niste, prijavite se za besplatni newsletter putem naše web stranice.

Sadržaj teksta isključiva je odgovornost Društva Potrošačica.

Možda će vas zanimati..

Zimsko sezonsko sniženje

Zimsko sezonsko sniženje

Zimsko sezonsko sniženje traje do 25. veljače 2024. godine. Popusti su u poslovnicama i Internet trgovini. U kupovini...

Potrošačica – nove aktivnosti

Potrošačica – nove aktivnosti

Društvo Potrošačica je prijavilo promidžbenu akitvnost - Informativno edukativni video - "Korelacija potrošača i...