NAJAVA: prvi tunus radionica za mlade

Napisala:Ana Smoljak

07/04/2022

Sutra, 08. travnja ćemo u suradnji sa Srednjom školom Matije Antuna Reljkovića u Slavonskom Brodu provesti prvi tunus radionica za mlade u sklopu projekta Izgradnja kapaciteta za provedbu prioritetne politike EU, zaštite potrošača, u Hrvatskoj.

Radionicu na temu predstavi se poslodavcu izvest će koordinatorica projekta Ana Smoljak iz Potrošačica – društvo za zaštitu potrošačica i potrošača Hrvatske. U sklopu radionice obradit će se molba za posao, životopis, ali i proći najčešća pitanja na razgovoru za posao. Cilj ove radionice je usvajanje temeljnih metoda i upoznavanje specifičnosti kod predstavljanja potencijalnom poslodavcu.

Radionicu na temu cjeloživotno učenje izvest će suradnica na projektu Martina Škorić iz Udruge za pravnu pomoć. U današnje doba nužno je cjeloživotno učenje kako bi bili konkurentniji i jačali samopouzdanje. Stoga je cilj ove radionice osvijestiti važnost i prednost cjeloživotnog učenja, nužnost stalnih edukacija.

Radionicu na temu samozapošljavanje izvest će suradnica na projektu Anamarija Krišto iz Centra za edukaciju i informiranje potrošača. Fokus ove radionice je osnažiti mlade osobe s naglaskom na važnost samoinicijative, volontiranja i osobnog angažmana i aktivnog informiranja. U sklopu teme predstavit ćemo mjere aktivne politike zapošljavanja, osnovne uvjete za prijavu te zajedno s mladima analizirati osnovne značajke bitne za pripremu dobrog poslovnog plana. 

Ukupna vrijednost projekta Izgradnja kapaciteta za provedbu prioritetne politike EU, zaštite potrošača, u Hrvatskoj iznosi 490.831,40 HRK. Projekt financira Europska unija kroz Europski socijalni fond. Projekt financira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske

Projekt provodi Društvo Potrošačica s partnerima Udrugom za pravnu pomoć i Centrom za edukaciju i informiranje potrošača. 

Sadržaj teksta isključiva je odgovornost Društva Potrošačica.

Možda će vas zanimati..

Upoznajmo nove EU zakone

Upoznajmo nove EU zakone

Kroz projekt "Upoznajmo svoja potrošačka prava" koji je sufinanciran kroz od Grada Vrbovskog sa 700,00 eura podižemo...