NAJAVA: prvi tunus radionica za mlade

Napisala:Ana Smoljak

07/04/2022

Sutra, 08. travnja ćemo u suradnji sa Srednjom školom Matije Antuna Reljkovića u Slavonskom Brodu provesti prvi tunus radionica za mlade u sklopu projekta Izgradnja kapaciteta za provedbu prioritetne politike EU, zaštite potrošača, u Hrvatskoj.

Radionicu na temu predstavi se poslodavcu izvest će koordinatorica projekta Ana Smoljak iz Potrošačica – društvo za zaštitu potrošačica i potrošača Hrvatske. U sklopu radionice obradit će se molba za posao, životopis, ali i proći najčešća pitanja na razgovoru za posao. Cilj ove radionice je usvajanje temeljnih metoda i upoznavanje specifičnosti kod predstavljanja potencijalnom poslodavcu.

Radionicu na temu cjeloživotno učenje izvest će suradnica na projektu Martina Škorić iz Udruge za pravnu pomoć. U današnje doba nužno je cjeloživotno učenje kako bi bili konkurentniji i jačali samopouzdanje. Stoga je cilj ove radionice osvijestiti važnost i prednost cjeloživotnog učenja, nužnost stalnih edukacija.

Radionicu na temu samozapošljavanje izvest će suradnica na projektu Anamarija Krišto iz Centra za edukaciju i informiranje potrošača. Fokus ove radionice je osnažiti mlade osobe s naglaskom na važnost samoinicijative, volontiranja i osobnog angažmana i aktivnog informiranja. U sklopu teme predstavit ćemo mjere aktivne politike zapošljavanja, osnovne uvjete za prijavu te zajedno s mladima analizirati osnovne značajke bitne za pripremu dobrog poslovnog plana. 

Ukupna vrijednost projekta Izgradnja kapaciteta za provedbu prioritetne politike EU, zaštite potrošača, u Hrvatskoj iznosi 490.831,40 HRK. Projekt financira Europska unija kroz Europski socijalni fond. Projekt financira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske

Projekt provodi Društvo Potrošačica s partnerima Udrugom za pravnu pomoć i Centrom za edukaciju i informiranje potrošača. 

Sadržaj teksta isključiva je odgovornost Društva Potrošačica.

Možda će vas zanimati..

Zimsko sezonsko sniženje

Zimsko sezonsko sniženje

Zimsko sezonsko sniženje traje do 25. veljače 2024. godine. Popusti su u poslovnicama i Internet trgovini. U kupovini...

Potrošačica – nove aktivnosti

Potrošačica – nove aktivnosti

Društvo Potrošačica je prijavilo promidžbenu akitvnost - Informativno edukativni video - "Korelacija potrošača i...