NAJAVA: javno predstavljanje priručnika

Napisala:Ana Smoljak

09/01/2023

U sklopu EU projekta Izgradnja kapaciteta za Zeleni europski plan po mjeri lokalne zajednice koji provodi Centar za prevenciju otpada od hrane – CEPOH, s partnerima Potrošačica – društvo za zaštitu potrošačica i potrošača Hrvatske, Centrom za edukaciju i informiranje potrošača i Hrvatskim Crvenim križem Gradskim društvom Crvenog križa Osijek, izrađeni su Priručnik za doniranje hrane u kriznim situacijama i Priručnik za krizno komuniciranje.

Javno predstavljanje priručnika održat će se u četvrtak, 12.1.2023. u 11 sati, u prostoru Gradske četvrti Gornji Grad, Trg Lava Mirskog 1, Osijek.

Projekt „Izgradnja kapaciteta za Zeleni europski plan po mjeri lokalne zajednice“ započeo je 16. veljače 2022. godine i trajat će 15 mjeseci. Ukupna vrijednost projekta je 442.494,47 kuna, a sufinancira se iz Europskog socijalnog fonda (u visini od 376.120,30 kuna) te iz Državnog proračuna, s pozicije Ureda za udruge (u iznosu od 66.374,17 kuna). Projektom želimo educirati i osnažiti predstavnike organizacija civilnog društva (OCD) za neposredan rad u kriznim situacijama, što uključuje izradu dva priručnika. Uz to, webinarima ćemo lokalne udruge i građanske inicijative dodatno educirati i osnažiti za provedbu aktivnosti kojima se građanima osiguravaju usluge od općeg interesa prilagođene novonastaloj situaciji.

LETAK projekta (PDF)

Sadržaj teksta isključiva je odgovornost Centra za prevenciju otpada od hrane.

Možda će vas zanimati..

Potrošačka školica 2024.

Potrošačka školica 2024.

Projekt Potrošačka školica 2024. s 500,00 eura sufincira Primorsko-goranska županija. Hrvatska je već godinama na...