NAJAVA: Uloga revizije u poslovanju OCD

Napisala:Ana Smoljak

20/06/2022

U srijedu 29. lipnja s početkom u 10 sati provest ćemo online radionicu Uloga revizije u poslovanju OCD. Radionicu provodimo u sklopu projekta Izgradnja kapaciteta za provedbu prioritetne politike EU, zaštite potrošača, u Hrvatskoj.

Uloga revizije u poslovanju OCD je deseta od jedanaest radionica koje provodimo s ciljem izgradnje kapaciteta OCD. Radionicu ćemo provesti putem Zoom Cloud Meeting platforme. Za sudjelovanje na besplatnoj online radionici potrebno se je prijaviti putem prijavnog obrasca.

Radionica će obuhvatiti sljedeće teme: polugodišnji financijski izvještaj, rebalans financijskog plana, uvid u financijske izvještaje i vrednovanje / evaluacija.

Ukupna vrijednost projekta Izgradnja kapaciteta za provedbu prioritetne politike EU, zaštite potrošača, u Hrvatskoj iznosi 490.831,40 HRK. Projekt financira Europska unija kroz Europski socijalni fond. Projekt financira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Projekt provodi Društvo Potrošačica s partnerima Udrugom za pravnu pomoć i Centrom za edukaciju i informiranje potrošača.

Sadržaj teksta isključiva je odgovornost Društva Potrošačica.

Možda će vas zanimati..

Nepoštena poslovna praksa

Nepoštena poslovna praksa

Prva od tri radionice po projektu Senzibilizacija mladih potrošača na rasporedu je u utorak 26. rujna ove godine. Tema...

Osmi bilten Društva Potrošačica

Osmi bilten Društva Potrošačica

U sklopu projekta Senzibilizacija mladih potrošača najesen ćemo provesti radionice. O kojim je radionicama riječ i...