NAJAVA: Radionice u sklopu projekta „Primarna i sekundarna prevencija bolesti probavnog sustava“

Napisala:Tea Flajnik

26/08/2022

Dana 10. rujna 2022. godine (subota) u Domu kulture Lukovdol s početkom u 10 sati održat ćemo edukativnu radionicu o važnosti prevencije bolesti probavnog sustava. Edukativnu radionicu provest ćemo u suradnji s Josip Kovačić, dr.med, specijalist interne medicine, subspecijalist gastroenterologije.

Budući da bolesti probavnoga sustava zauzimaju četvrto mjesto među najčešćim uzrocima smrti i predstavljaju važan javnozdravstveni problem odlučili smo projektom „Primarna i sekundarna prevencija bolesti probavnog sustava“ educirati i savjetovati stanovništvo o važnosti zdrave prehrane.  

Pozivamo sve zainteresirane ako su u mogućnosti da dođu na edukativno predavanje i poslušaju korisne savjete od cijenjenog dr. Josipa Kovačića.

Ovaj projekt omogućen je financijskom podrškom Primorsko-goranske županije. Sadržaj na portalu isključiva je odgovornost udruge Potrošačica – društvo za zaštitu potrošačica i potrošača Hrvatske i ne odražava nužno stavove Primorsko-goranske županije.

 Prostor za provedbu edukativne radionice osigurao je Grad Vrbovsko.

Možda će vas zanimati..

Zimsko sezonsko sniženje

Zimsko sezonsko sniženje

Zimsko sezonsko sniženje traje do 25. veljače 2024. godine. Popusti su u poslovnicama i Internet trgovini. U kupovini...

Potrošačica – nove aktivnosti

Potrošačica – nove aktivnosti

Društvo Potrošačica je prijavilo promidžbenu akitvnost - Informativno edukativni video - "Korelacija potrošača i...