NAJAVA: Pametno sa svojim novcem

Napisala:Ana Smoljak

26/09/2022

U suradnji sa Željezničko-tehničkom školom Moravice provest ćemo radionicu za mlade Pametno sa svojim novcem. Radionica će se održati u četvrtak 29. rujna ove godine za vrijeme šestog školskog sata.

Projekt Pametno sa svojim novcem osmišljen je s općim ciljem educiranja mladih o važnosti planiranja osobne solventnosti. Način na koji zadovoljavamo potrebe i ostvarujemo želje utječe na kvalitetu života i financijsku budućnost pojedinca a i obitelji. Sve naše financijske odluke i aktivnosti imaju utjecaja na naše financijsko zdravlje u sadašnjosti, ali i budućnosti. Stoga je važno planirati financijsku budućnost temeljem donošenja financijskih odluka i aktivnosti koje će utjecati na financijsko zdravlje stanovništva. Sukladno navedenom specifični cilj projekta je provedba edukativnih radionica za mlade o osnovama financijske pismenosti.

Grad Vrbovsko sufinancira projekt Pametno sa svojim novcem s 3.500,00 kuna.

Projekt Pametno sa svojim novcem je podržan s financijskom podrškom Grada Vrbovsko okviru javnog natječaj za predlaganje programa/projekata javnih potreba u društvenim djelatnostima Grada Vrbovskog za 2022. godinu

Ovaj sadržaj omogućen je financijskom podrškom Grada Vrbovsko. Sadržaj na portalu isključiva je odgovornost udruge Potrošačica – društvo za zaštitu potrošačica i potrošača Hrvatske i ne odražava nužno stavove Grada Vrbovsko.

Možda će vas zanimati..