NAJAVA: Pametno sa svojim novcem

Napisala:Ana Smoljak

26/09/2022

U suradnji sa Željezničko-tehničkom školom Moravice provest ćemo radionicu za mlade Pametno sa svojim novcem. Radionica će se održati u četvrtak 29. rujna ove godine za vrijeme šestog školskog sata.

Projekt Pametno sa svojim novcem osmišljen je s općim ciljem educiranja mladih o važnosti planiranja osobne solventnosti. Način na koji zadovoljavamo potrebe i ostvarujemo želje utječe na kvalitetu života i financijsku budućnost pojedinca a i obitelji. Sve naše financijske odluke i aktivnosti imaju utjecaja na naše financijsko zdravlje u sadašnjosti, ali i budućnosti. Stoga je važno planirati financijsku budućnost temeljem donošenja financijskih odluka i aktivnosti koje će utjecati na financijsko zdravlje stanovništva. Sukladno navedenom specifični cilj projekta je provedba edukativnih radionica za mlade o osnovama financijske pismenosti.

Grad Vrbovsko sufinancira projekt Pametno sa svojim novcem s 3.500,00 kuna.

Projekt Pametno sa svojim novcem je podržan s financijskom podrškom Grada Vrbovsko okviru javnog natječaj za predlaganje programa/projekata javnih potreba u društvenim djelatnostima Grada Vrbovskog za 2022. godinu

Ovaj sadržaj omogućen je financijskom podrškom Grada Vrbovsko. Sadržaj na portalu isključiva je odgovornost udruge Potrošačica – društvo za zaštitu potrošačica i potrošača Hrvatske i ne odražava nužno stavove Grada Vrbovsko.

Možda će vas zanimati..

Upoznajmo nove EU zakone

Upoznajmo nove EU zakone

Kroz projekt "Upoznajmo svoja potrošačka prava" koji je sufinanciran kroz od Grada Vrbovskog sa 700,00 eura podižemo...