Najava: Četvrta radionica po projektu Potrošačka školica

Napisala:Ana Smoljak

10/10/2019

Udruga “MREŽNICA” i Društvo “POTROŠAČICA” će u subotu 12. 10. 2019. godine održati Četvrtu radionicu po projektu “Potrošačka školica”. Tema radionice su suvlasnički odnosi. Ako više osoba ima neku stvar u svome vlasništvu tako da svakoj pripada po dio toga prava vlasništva, računski određen razmjerom prema cijelom pravu vlasništva te stvari, onda su one suvlasnici te stvari a dijelovi prava vlasništva koji im pripadaju su njihovi suvlasnički dijelovi.

Na radionici ćete dobiti odgovore na pitanja kao što su: Što je etažno vlasništvo? Koje su obaveze upravitelja? Za što se koriste sredstva zajedničke pričuva? Stoga ako želite više saznati o suvlasničkim odnosima dođite u subotu u 10 sati u Demokratski rasadnik Pučkog otvorenog učilišta Duga Resa na Četvrtu radionicu projekta “Potrošačka školica” .

Projektu “Potrošačka školica” koji traje 12 mjeseci dodijeljena je financijska podrška Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta u iznosu od 47.704,55 kuna.

Možda će vas zanimati..

Bolesti probavnog sustava

Bolesti probavnog sustava

Bolesti probavnoga sustava zauzimaju četvrto mjesto među najčešćim uzrocima smrti. Stoga su važan javnozdravstveni...

Uloga revizije u poslovanju OCD

Uloga revizije u poslovanju OCD

Danas, 29. lipnja proveli smo desetu po redu od jedanaest radionica namijenjenih jačanju kapaciteta udruga. Radionice...