Konferencija “New Deal za potrošače”

Napisala:Ana Smoljak

10/08/2019

U lipnju smo dobili Odluku o V. rasporedu sredstava za pokroviteljstva, (su)financiranja manifestacija i drugih događaja od općeg značaja za Primorsko-goransku županiju u 2019. godini. Konferencija „New Deal za potrošače“ naziv je projektnog prijedloga koji smo prijavili na Javni poziv za dodjelu sredstava putem pokroviteljstva, financiranja manifestacija i drugih događaja koja se provode tijekom tekuće godine i od općeg su značaja za Primorsko-goransku županiju u 2019. godini te nam je za isti odobrenom (su)financiranje u iznosu od HRK 3.000,00. 

Izvještaj Europske komisije pokazuje da je Hrvatska najgora članica po pitanju zaštite potrošača. Stoga smo odlučili informirati i educirati potrošače o pogodnostima definiranima u sklopu Novih pogodnosti za potrošače. Konferencija „New Deal za potrošače“ omogućit će zainteresiranoj javnosti da kao potrošači donose ekonomski opravdane i informirane odluke a održat će se u Viškovu 29. studenog 2019. godine.

Konferenciju „New Deal za potrošače“ Društvo će provesti u suradnji s Općinom Viškovo koja će osigurati prostor za konferenciju. Uz osiguravanje prostora za održavanje konferencije Općina Viškovo i financijskim sredstvima pomaže provedbu projekta Konferencija “New Deal za potrošače” s iznosom od HRK 3.000,00.

Program će biti objavljen na ovoj mrežnoj stranici i na Facebook stranici „POTROŠAČICA“ – društvo za zaštitu potrošačica Hrvatske.

Primorsko-goranska županija sufinancira ovaj projekt Društva “Potrošačica” s HRK 3.000,00. S istim iznosom projekt sufinancira Općina Viškovo.

Možda će vas zanimati..

Potrošački ugovorni odnosi

Potrošački ugovorni odnosi

Naziv projekta: Potrošački ugovorni odnosi Poziv: Javni natječaj za predlaganje programa javnih potreba u...

Kolektivna pravna zaštita

Kolektivna pravna zaštita

Naziv projekta: Kolektivna pravna zaštita Poziv: Javni poziv za sufinanciranje programa i projekata u području...