Radio emisija Poriluk – Uvođenje Eura ima li mjesta panici?

Napisala:Tea Flajnik

16/05/2022

U radio emisiji Poriluk, 9. 5. 2022. gostovala je predsjednica Društva Potrošačica Ana Smoljak s aktualnom temom uvođenja eura.

Radio Emisija Poriluk emitira se na sljedećim radio postajama: Radio Korzo, Radio OK, Radio Kastav, Radio Gorski kotar i Radio Rab oko 19-20h svakog ponedjeljka.  

Nedavno je održan okrugli stol u Kraljevici s temom “Što uvođenja eura donosi potrošači(ca)ma.” Na okruglom stolu je gostovao Goran Jeras iz Zadruge za etično financiranje koji je iznesao svoje mišljenje o cjelokupnoj situaciji kao i prednosti i nedostatke koji nas očekuju uvođenjem eura.

Predsjednica Društva Potrošačica Ana Smoljak je sažela sve bitne informacije u Radio Emisiji Poriluk koje je podijelila s javnosti kako bi ih informirala, educirala i što bolje pripremila za to razdoblje.

Svakako poslušajte radio emisiju i educirajte se i informirajte o razdoblju koje slijedi, a koje donosi velike promjene za sve potrošačice i potrošače.

Sadržaj teksta isključiva je odgovornost Društva Potrošačica.

Možda će vas zanimati..

Bolesti probavnog sustava

Bolesti probavnog sustava

Bolesti probavnoga sustava zauzimaju četvrto mjesto među najčešćim uzrocima smrti. Stoga su važan javnozdravstveni...

Uloga revizije u poslovanju OCD

Uloga revizije u poslovanju OCD

Danas, 29. lipnja proveli smo desetu po redu od jedanaest radionica namijenjenih jačanju kapaciteta udruga. Radionice...